Yandex Metrica

Sitede Ara

Cannes'e giden oyuncuları çıplaklıkla eleştirdi! Ünlü oyuncudan ortalığı karıştıracak bir açıklama daha

Cannes'e giden oyuncuları çıplaklıkla eleştirdi! Ünlü oyuncudan ortalığı karıştıracak bir açıklama daha

Geçtiğimiz ay 14-25 Mayıs'ta Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen Film Festivali'ne bir çok ünlü isim katılmış büyük ilgi görmüşlerdi. Giyim tarzları ile çok konuşulan ünlü oyuncular Esra Değirmenci tarafından çıplaklıkla eleştirilmişlerdi. Değirmencioğlu yeni bir açıklama daha yaparak, 'onlar biraz çıplaklığa takılmış' dedi.

Yaşam

29.06.2024, 10:26

Her yıl Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen Film Festivali bu yıl 14-25 Mayıs günlerinde düzenlendi. Dünyanın dört bir tarafından birçok yıldız kırmızı halıda boy gösterirken, Hande Erçel, Birce Akalay, Dilan Deniz Çiçek, Hadise, Pınar Deniz, Sibil Çetinkaya, İdil Fırat gibi ünlü isimler de festivalde yerini almıştı. 

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ölümden döndü! Görünmez kazayla hayatının şokunu yaşadı! Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ölümden döndü! Görünmez kazayla hayatının şokunu... Haberi Görüntüle

KIRMIZI HALI KIYAFETLERİNİ ELEŞTİRİMİŞTİ

Giydikleri kıyafetlerle dikkatleri üzerine çeken Türk yıldızlar büyük ilgi görürken ünlü oyuncu Esra Demancıoğlu ise ağır bir dille Cannes'e katılan ünlü oyuncuların tarzlarını eleştirmişti. 

Dermancıoğlu oyuncuları çıplaklıkla eleştiren Dermancıoğlu, ''Cannes’da benim olmam lazımdı. Çünkü dillerini biliyorum. Gitmem için estetik mi olmam lazımdı? Keşke çıplak yürüyüşler dışında iletişim kuracak birileri gitseydi. Utandım, onların adına da utandım.'' demişti. 

Cezaevi yönetimi taleplerini kabul etti! Dilan Polat ve Seçil Erzan'dan hapishanede istek! Cezaevi yönetimi taleplerini kabul etti! Dilan Polat ve Seçil Erzan'dan... Haberi Görüntüle

''BİRAZ ÇIPLAKLIĞA ALINMIŞLAR''

Dermancıoğlu ise geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu basın mensuplarıyla sohbet etti. Dermancıoğlu Cannes'e katılan ünlü oyunculara yönelik sözlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

Dermancıoğlu, 'biraz çıplaklığa takılmışlar' diyerek, ''Evet, bana kızmışlar. Kendi fikrimi söyledim, ne bileyim. ‘Sinema tarafında olsak ne güzel olur’ dedim, onlar biraz çıplaklığa takılmış. Çıplaklık meselesini ben söylüyorsam takılmamaları lazım. Nasıl ben öyle düşünüyorsam, onlar da bozulmuş olabilirler.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading