Yandex Metrica

Sitede Ara

Cemal Can Canseven maaşını açıkladı! Ünlü fenomen babasından her ay para aldığını itiraf etti!

Cemal Can Canseven maaşını açıkladı! Ünlü fenomen babasından her ay para aldığını itiraf etti!

Suvivor'a katılarak adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran Cemal Can Canseven babasından maaş aldığını ve aylık ne kadar aldığını açıkladı. Canseven artıyor bile diyerek şaşırtan itiraflarda bulundu.

Yaşam

05.07.2024, 12:08

Ünlü youtuber Danla Biliç'in yakın arkadaşı olan ve çektiği videolarda Cemal Can Canseven'in de yer almasından sonra fenomen haline gelen Canseven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Ünlü fenomen  2020 yılında Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranalrında sunduğu Survivor yarışmasında şampiyon olan ve 500 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olmuştu. 

Öpüşmekten düz yolda yürüyemediler! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in o halleri sosyal medyada viral oldu! Öpüşmekten düz yolda yürüyemediler! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in o... Haberi Görüntüle

TATİL BELDELERİNDEKİ PAHALILIKTAN YAKINDI

Geçtiğimiz akşam ünlü şarkıcı Sefo'nun konserinde görüntülenen Cemal Can Canseven basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ünlü fenomen, Çeşme çok pahalı diyerek, tatil beldelerindeki yüksek fiyatlardan yakındı. Canseven,  "Çeşme çok pahalı plaj için dünya kadar para alıyorlar bir de harcama limiti koyuyorlar. Geçen bir mekanla kavga ettim. İsraf geliyor bana. Onu verecek bütçem var ama bu artık kazıklanma gibi geliyor bana. Ben dışarıda yemek yerine evde yiyerek çıkıyorum, ücretsiz plaja gidiyorum. Biriktirme zamanındayız. Ben kazancımı eve yatırıyorum.'' dedi.

Ünlü televizyoncu Ayhan Sicimoğlu çalışanına tokat attı! O görüntülerin silinmesi için para teklif ettiği ortaya çıktı! Ünlü televizyoncu Ayhan Sicimoğlu çalışanına tokat attı! O görüntülerin silinmesi... Haberi Görüntüle

''BABAMDAN 25 Bİ TL ALIYORUM''

Hesabını annesi ve babasının tuttuğunu belirten Canseven, ''Benim hesabımı annem ve babam tutuyor. Benim maaşım var. Babamdan her ay 25 bin TL alıyorum. Avans talep edebiliyorum. Mesela Türkiye maçına gideceğim için avans alırım. Bana 25 bin TL yetiyor, biriktiriyorum bile. Benim lüks harcamalarım var. Kredi kartı harcamam var onu düşünmüyorum ailem hallediyor.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading