Yandex Metrica

Cemre Kemer'den Gülçin Ergül'e ağır sözler! Hepsi grubunun dağılmasına ilişkin şaşırtan itiraf!

Cemre Kemer'den Gülçin Ergül'e ağır sözler! Hepsi grubunun dağılmasına ilişkin şaşırtan itiraf!

2004 yılında kurulan ve Türkiye'ye damgasını vurmuş Hepsi grubu hakkında eski grup üyesi Cemre Kemer, grup arkadaşı Gülçin Ergül hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

Yaşam

29.08.2024, 15:22

2004 yılında Gülçin Ergül, Yasemin Yürük, Eren Bakıcı, Cemre Kemer'in oluşturduğu Hepsi grubu 2009 yılında dağılmış grp üyeleri ise Hepsi grubu için belgesel çıkartmayı planlarken Gülçin Ergül izin vermeyerek tartışmanın fitilini ateşlemişti. 

Cemre Kemer ise Etiler'de kızı Karla ile birlikte görüntülendi ve olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Cemre Kemer kızı ile ilgilendiğini belirterek, "Bu ara 7/24 çocuk bakıyorum. Onun dışında bir şey yaptığım yok" dedi.

Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Haberi Görüntüle

'KABAK BENİM BAŞIMA PATLADI'

Kabak benim başıma patladı diyen Cemre Kemer, Hepsi grubunun dağılmasına ilişkin, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. İnsanlar artık biz köpürtüyoruz zannediyor. Halbuki bir tanesinin single zamanı nedense bu olay patlak veriyor. Aramızdan biri dayanamayıp cevap veriyor. Sonra olay kendi kendine köpürüyor. Ben sonradan görüyorum ama kabak bana patlıyor. Bir şey söylemeyeyim" dedi.

Sosyal medya bu genci konuşuyor! Çektiği videolar ile dükkanının reklamını yaptı milyonlarca izlenmeye ulaştı! Sosyal medya bu genci konuşuyor! Çektiği videolar ile dükkanının reklamını... Haberi Görüntüle

'BENİ KÖTÜ GÖRÜYORLAR'

Hepsi grubunun çıkaracağı belgesele ilişkin açıklama yapan Kemer, "Beni aralarındaki en kötü kız görüyorlar" diyen Cemre Kemer; "Her şey bundan çıkmıştır gibi ama aslında ben o sırada gecem gündüzüm karışmış aslında... En asi duran bendim ondan mıdır bilmiyorum? Güzel belgesel yapacaktık, Gülçin tarafı istemedi. Onu yapmak istiyordum, sevenlerimize güzel anı olurdu. Herkes yolunda başarılı olsun" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading