Yandex Metrica

Ceyda Düvenci'yi aldattığı iddia edilmişti! Bülent Şakrak'ın mutluluğu kısa sürdü!

Ceyda Düvenci'yi aldattığı iddia edilmişti! Bülent Şakrak'ın mutluluğu kısa sürdü!

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak 8 aydır birlikte olduğu sevgilisi ile yolları ayırdı. Şakrak'ın Ceyda Düvenci'yi Esra Akpınar ile aldattığı iddiaları sonrasında magazin dünyası çalkalanmıştı.

Yaşam

26.08.2024, 17:51

2015 yılında ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci ile dünyaevine giren Bülent Şakrak 2023 yılında rol arkadaşı Esra Akpınar ile aldattığı iddialarından sonra yolları ayırmıştı.

31 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 31 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BÜLENT ŞAKRAK'IN YENİ AŞKI KISA SÜRDÜ

47 yaşındaki ünlü oyuncu Şakrak'ın Esra Akpınar ile 8 ay süren ilişkilerinden ise kötü habe geldi. Aramazıda Kalmasın'ın haberine göre 8 aydır birliktelik yaşayan Şakrak ve Akpına çift yolları ayırma kararı aldı. 

Okullar açılıyor uzmanlar uyarıyor! Bitler çocuğunuzun kabusu olmasın! Okullar açılıyor uzmanlar uyarıyor! Bitler çocuğunuzun kabusu olmasın! Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Ayrılık haberinden sonra çift birbirlerini sosyal medya hesabından çıkartırken, birlikte verdikleri pozları da kişisel hesaplarından sildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading