Yandex Metrica

'Chloe'den boşandığı için üzülüyor' denildi! Serdar Ortaç eski eş sorusuna ateş püskürdü!

'Chloe'den boşandığı için üzülüyor' denildi! Serdar Ortaç eski eş sorusuna ateş püskürdü!

Türkiye'nin sevilen sanatçıları arasında yerini alan 2000'li yıllarda gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç sosyal medya hesabından açtığı yeni bir yayınla gündeme geldi. Ünlü şarkıcıya eski eşi hakkında söylenen sözler sonrasında ise tepki gösterdi. 

Yaşam

23.06.2024, 14:17

Karabiberim, Çöp, Poşet, Havalı Yarim gibi şarkılarıyla bir deöneme damgasını vuran 54 yaşındaki Serdar Ortaç, 2014 yılında ünlü İrlandalı model Chloe Loughnan ile dünyaevine girmişti.

Chole ile 2019 yılında yollarını ayıran Ortaç'ın ise sosyal medya hesabından esi eşine yönelik sözleri olay oldu.

Milyonda bir görülen hastalığa yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı Celine Dion kameralar karşısında nöbet geçirdi! Milyonda bir görülen hastalığa yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı Celine Dion kameralar... Haberi Görüntüle

CHLOE SORUSUNA TEPKİ GÖSTERDİ

Ortaç açtığı canlı yayında ise takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ortaç'a bazı hayranları,  "Chloe Loughnan'dan boşandığı için üzülüyor"  demesi üzerine Ortaç'tan cevap gecikmedi. 

Sebebi sadece kilo kaybı değişmiş! Nihal Candan tahliye edilmesinin ardında yatan gerçeği ilk kez açıkladı! Sebebi sadece kilo kaybı değişmiş! Nihal Candan tahliye edilmesinin ardında... Haberi Görüntüle

''BOŞANDIM DİYE Mİ ÜZÜLECEĞİM''

Ortaç, üzülmediğini belirterek, "Babamı, küçük kardeşimi, gitaristimi, müzisyenlerimi kaybettim. Eski karım boşandı diye mi üzüleceğim.10 sene içinde 8 vefat yaşadım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading