Yandex Metrica

Cihat Tamer'in oğlunun cenazesinde büyük ayıp! Cenaze töreninde selfie yarışına girdiler!

Cihat Tamer'in oğlunun cenazesinde büyük ayıp! Cenaze töreninde selfie yarışına girdiler!

Usta oyuncu Cihat Tamer'in kanser tedavisi gören 57 yaşındaki oğlu Atilla Timur dün hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun oğlunun cenazesine katılan oyuncular ile fotoğraf çektirmek isteyen kişilerin selfie yarışı sosyal medyada tepki topladı.

Yaşam

28.08.2024, 14:05

Bizimkiler, Mahallenin Muhtarı gibi dizilerde rol alan Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan Cihat Tamer'un 57 yaşındaki oğlu Atilla Timur kanserle mücadelesini kaybetti. 

Ünlü oyuncunun oğlunun cenazesinin  Ataköy Doruk Camii'nde ikindi namazından sonra Bakırköy'de aile mezarlığına defnedildi. 

Lisenin altında servet yatıyor! Okulun altında 9 milyon yıllık fosil hazinesi bulundu! Lisenin altında servet yatıyor! Okulun altında 9 milyon yıllık fosil... Haberi Görüntüle

CENAZEDE SELFİE ÇEKME YARIŞI

Ünlü oyuncu Cihan Tamer kendisiyle selfie çekmek isteyen vatandaşlarla karşılaştı. 

Bir bankta otururken yanına gelen vatandaşlar selfie çekmek için sıraya girdi. Cenzaeye katılan Zihni Göktay ile de fotoğraf çektirmeye çalışan vatandaşlar Tamer'n acısını hiçe sayarak selife çekme yarışına girdi. 

Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barıştı: Aşka gelen golcü 2 bin peso bahşiş bıraktı Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barıştı: Aşka gelen golcü... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

O anlar cenaze törenindeki vatandaşlar tarafından kayda alınırken sosyal medyadan ise tepki yağdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading