Yandex Metrica

Çocuk istemeyen Özcan Deniz ailesine rest çekti! Sosyal medyadan paylaştığı sözler hayranlarını şaşırttı!

Çocuk istemeyen Özcan Deniz ailesine rest çekti! Sosyal medyadan paylaştığı sözler hayranlarını şaşırttı!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz abisi Ercan Deniz ile araları bozuldu. İkili sosyal medya hesaplarından birbirlerine göndermeli paylaşımlar yaparak sosyal medyanın diline düştü. 

Yaşam

25.08.2024, 16:56

Son zamanlarda kariyeri ve özel hayatı ile gündeme gelen Özcan Deniz, menajerliğini üstlendiği ağabeyi Ercan Deniz ile arası bozuldu. 

3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

KARDEŞİNE GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

İkilinin son sosyal medya paylaşımlarından birbirlerine gönderme yaptı. Ağabey Ercan Deniz, sosyal medya hesabından,  Müge Anlı'nın  “Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez o ona o parayı… Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir" sözünü paylaşarak gönderme yaptı.

Özcan Deniz ise sessizliğini bozarak, ''Stres kontrolü olmayan kişi en yakın aile bireyiniz dahi olsa uzak durun. Çünkü o, haklı haksıza bakmaz. O an yaşadığı zihinsel karmaşaya ve şahsi çıkarına sizi de kurban eder. Bu ağır bir cehalet türüdür ve baş edilemez. Sabır ve sükunet erdemli davranışlardır. Her insanda bulunmaz…" dedi.

Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Haberi Görüntüle

''ÇOĞU İNSANI HAYATIMDAN ÇIKARDIM''

Sabahattin Ali'nin sözünü alıntılayan Özcan Deniz,  "İsteseler canımı vereceğim çoğu insanı hayatımdan çıkardım. Çünkü yokluklarına üzülmek, yaptıklarını üzülmekten daha kolay…" dile getirdi.

Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce paylaştı sonra sildi! Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce... Haberi Görüntüle

İHANETE UĞRADIĞINI AÇIKLADI

Ünlü sanatçı sonrasında ise ailesi hakkında, "Siz kaç aile ferdi tarafından ihanete uğradınız?" diyen Özcan Deniz "Kaç yıkım yaşattılar size ve tekrar ayağa kalktınız? Mutluluğunuz kaç kişinin mutsuzluğu oldu? Kaç en yakınınızdaki kişi sizi sadece gelir kapısı olarak gördü ve o kapıyı kapattığınızda adınızın yanına kocaman bir sıfır koydu? Sırtınızda ekmeğinizi yemiş kaç kişinin hançeri var?" belirtti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading