Yandex Metrica

Sitede Ara

Daha önce Mauro Icardi'yi aldattığı iddia edilmişti! Icardi- Wanda ayrılığında sürpriz karar!

Daha önce Mauro Icardi'yi aldattığı iddia edilmişti! Icardi- Wanda ayrılığında sürpriz karar!

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'ye eşi Wanda Nara boşanma davası açtı. İkilinin sosyal medya hesabından birbirilerini takipten çıkması sonrasında Wanda Nara sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü futbolcunun eşi, 'yalnız devam etmek zorundayım, pişman değilim' diyerek ayrılıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Çok konuşulan ayrılığın ardından ikilinin çocuklarının velayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Yaşam

16.07.2024, 12:48

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Arjantin’e dönen Wanda Nara ile ayrılma kararı alırken 2 kızının İstanbul’da kalmasına karar verildi.

Sibel Can mahkemeye koştu: Telafisi olmayan maddi manevi zarara uğradım... Sibel Can mahkemeye koştu: Telafisi olmayan maddi manevi zarara uğradım... Haberi Görüntüle

'HİÇ KONUŞAMADIKLARIMI EN SONA SAKLADIM'

Mauro İcardi'den 2 çocuğu olan Wanda Nara'nın ayrılık kararını neden verdiği bilinmese de getiğimiz günlerde, ''Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı. Herkes konuşsun. Hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım.'' söylemesi büyük şaşkınlık yaratmıştı.

Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi de... Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLAR ICARDİ'DE KALACAK

Çocuklarına çok düşkün olan ve ayrılığın yansımalarından çekinen Arjantinli forvetin avukatı Pino, Avusturya kampına geldiği ortaya çıktı. Yapılan telefon trafiğinin ardından, Francesca ve Isabella'nın Icardi'de kalmasına karar verildiği bildirildi. Wanda Nara- Icardi çiftinin 2 kızları var. Wanda Nara’nın ilk evliliğinden de 3 erkek çocuğu bulunuyor.

Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki yağdı! Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki... Haberi Görüntüle

ARJANTİNLİ RAPÇİ İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Wanda Nara Icardi'den ayrılacağı haberlerinden sonra Arjantinli bir gazetecinin açıklamasına göre rapçi L-Gante ile gece kulübünde bir araya geldikleri, sonrasında ise telefonda bağırarak Icardi ile tartıştığını öne sürdü. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading