Danla Biliç ünlü futbolcuyla ilişkisi doğrulandı! İkilinin baş başa tatile gittiği ortaya çıktı!

Danla Biliç ünlü futbolcuyla ilişkisi doğrulandı! İkilinin baş başa tatile gittiği ortaya çıktı!

Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç'in futbolcu Doğan Alemdar ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmış ikili herhangi bir açıklama yapmamıştı. Ancak Biliç ve ünlü futbolcu Doğan Alemdar'ın Belgrad'ta tatile gittiği ve aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Yaşam

21.07.2024, 16:14

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasıyla Türk Milli takımına büyük başarı sağlayan futbolcular ünlü isimlerle anılmaya başlandı.

Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Haberi Görüntüle

FUTBOLCULARLA YENİ AŞK 

Geçtiğimiz günlerde Barış Alper Yılmaz Şeyma Subaşı ile anılmıştı.  Ünlü sosyal medya fenomeni Ala Tokel'in de Bertuğ Özgür Yılmaz ile birlikte İtalya'da tatile gittiği görüntülerle aşklarını duyurmuş, tatilden kareleri paylaşmıştı.

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

DANLA BİLİÇ'İN YENİ AŞKI ORTAYA ÇIKTI

29 yaşındaki ünlü fenomen Danla Biliç'in de ünlü futbolcu Doğan Alemdar ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ikili sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibe almışlardı. Ligue 1 ekibi Stade Rennais'den kiralık olarak Ligue 2 ekibi Troyes'te forma giyen Alemdar ve Biliç'in Belgrad'da tatile çıktıkları ortaya çıktı.

Blogyagmuru'nda yer alan habere göre ikili Belgrad sokaklarında gezerken kameralara yansıdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading