Yandex Metrica

David Beckham ünlü mankenle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! Victoria Becham yatakta bastı!

David Beckham ünlü mankenle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! Victoria Becham yatakta bastı!

49 yaşındaki eski İngiliz futbolcu David Beckham hakkında İngili gazeteci Tom Bower'ın eserş The House of Beckham isimlikitabında ortaya çok büyük bir iddia attı. Beckham'ın ünlü mankenle eşi Victoria Beckham tarafınan yatakta basıldığı iddiası dünya basınında geniş yankı buludu.

Yaşam

24.06.2024, 10:35

Ünlü İngiliz yazar Tom Bower'in kaleme aldığı 'The House of Beckham' kitabında ünlü futbolcu David Backham'ın yaşadığı birçok yasak ilişkiyi ifşa etti. Kitapta yer alan birçok yasak aşka ilişkin ise dünya basınında çok konuşulacak bir detay ortaya çıktı.

Tolga Sarıtaş ünlü modacı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi! Düğünden kareler sosyal medyayı salladı! Tolga Sarıtaş ünlü modacı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi! Düğünden... Haberi Görüntüle

25 YILLIK EŞİNİ DEFALARCA KEZ ALDATTI

49 yaşındaki ünlü futbolcu David Beckham'a yönelik iddialara ilişkin Amerikan medyasına konuşan kaynak, "Bu kitapta bilmediğimiz çok az şey olabilir fakat çiftin yaşadığı yasak aşklar ve aldatılma olaylarının hepsinin bir arada olması çok dikkat çekici" ifade etti.

25 yıldır Victoria Beckham ile evli olan ve defalarca kez karısını aldattığı iddia edilen Beckham'ın  yardımcısı Rebecca Loos'un Beckham'ı bir mankenle yatakta bastığı da öğrenildi. 

Meryem Uzerli'ye 'Seni görünce çatlayacak' dedi! Hülya Avşar'dan Fatih Altaylı'ya cevap gecikmedi: Kıskanmadım aksine... Meryem Uzerli'ye 'Seni görünce çatlayacak' dedi! Hülya Avşar'dan Fatih Altaylı'ya... Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN PARTİSİNDE SKANDAL

Victoria'nın yardımcısı Rebecca'yı arayarak David'in nerede olduğunu sormasıyla öğrendiğini, Cristiano Ronaldo'nun partisinden ayrıldıktan sonra Rebecca'nın yatak odasında David'i ünlü İspanyol manken Esther Canadas ile bastığı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading