Yandex Metrica

Demet Akalın ve Hande Yener düeti mi geliyor? Ünlü şarkıcıdan şaşırtan yanıt!

Demet Akalın ve Hande Yener düeti mi geliyor? Ünlü şarkıcıdan şaşırtan yanıt!

Yıllar süren küslüğün bitmesinin ardından Türkiye'in en ünlü iki pop şarkıcısı Demet Akalın ve Hande Yener geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenmişti. Demet Akalın, Hande Yener konserine katılmış ikilinin samimi halleri ise büyük yankı uyandırmıştı.

Yaşam

05.08.2024, 11:33

Alaçatı Beach'te sahne alan ünlü popçu Yener'i, yıllar sonra Demet Akalın ve eşi Okan Kurt dinlemeye gitmiş, Yener'e içecek ikramında bulunarak yakından ilgilenmeye başlamıştı.  Demet Akalın'ı sahneye davet eden Yener ikilisi birlikte şarkı söylemiş, ikili yıllar sonra aynı sahneyi paylaşmıştı. 

Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Haberi Görüntüle

KIBRIS'TA KONSER VERDİ

Önceki akşam Kıbrıs'ta sahne alan Akalın 'Aferin Sana' adlı yeni şarkısıtla adından söz ettirmeyi başardı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akalın, "Uzun zamandır gelmiyordum Kıbrıs'a havalimanı değişmiş. Güzel olmuş" dedi.

Demet Özdemir Hülya Avşar'ı tenis kortuna çağırdı! Sosyal medyadan meydan okudu! Demet Özdemir Hülya Avşar'ı tenis kortuna çağırdı! Sosyal medyadan meydan... Haberi Görüntüle

HANDE YENER DEMET AKALIN DÜETİ Mİ GELİYOR?

Hande Yene ile düet yapılıp yapılmayacağını soran basın mensuplarına ise Akalın, "Şu an için öyle bir şey yok. Düşünmüyoruz. Belki ilerleyen yıllarda olabilir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading