Yandex Metrica

Demet Akalın'dan Alina Boz hakkında şaşırtan çıkış! İddialar sosyal medyayı karıştırdı!

Demet Akalın'dan Alina Boz hakkında şaşırtan çıkış! İddialar sosyal medyayı karıştırdı!

Ünlü oyuncu Alina Boz, Umut Evirgen ile dünyaevine girmiş, birlikte Bodrum tatilinde görüntülenmişlerdi. O görüntüler sonrasında ise Demet Akalın ünlü oyuncunun hamile olduğunu iddia ederke sosyal medyada ortalığı karıştırdı.

Yaşam

03.07.2024, 12:41

Geçtiğimiz aylarda ünlü işletmeci Umut Evirgen ile dünyaevine giren Alina Boz, Bodrum tatilinde görüntülendi. 

Ünlü çift denizin tadını çıkartırken, kullanıcılar Alina Boz'un hamile olduğunu iddia etti. O iddalara Demet Akalın' da dahil olunca ortalık karıştı. 

4 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BU KIZ HAMİLE YORUMU TEPKİ ÇEKTİ

Alina Boz ve eşi Umut Evirgen'ın Bodrum tatilindeki görüntülerine Demet Akalın 'bu kız hamile' yorumunu yaptı. 

Kullanıcılar ise Akalın'a tepki gösterirken kilo almış olabileceğini hatırlattı. 

Adını Feriha Koydum'un Psikopat Halil'ini görenler tanıyamadı! Yeni imajıyla Çağatay Ulusoy'a taş çıkarttı! Adını Feriha Koydum'un Psikopat Halil'ini görenler tanıyamadı! Yeni imajıyla Çağatay... Haberi Görüntüle

BALAYI TATİLİNİ ANLATMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde eşi Umut Evirgen ile balayını anlatan Alina Boz,  "Umut'la güzel bir balayı yaptık. Görmek istediğim bir sürü yer vardı, bir sürü şey vardı sağ olsun beni her yere götürdü. Güzel tatiller yaptık. Birlikte yeni şeyler keşfettik. Onun daha önce gördüğü ama benim görmediğim yerleri gösterdi. Güzel güzel gezdik." demişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading