Yandex Metrica

Sitede Ara

Demet Akalın'dan ünlülere çağrı! Orman yangınlarına ilişkin yaptığı paylaşım olay oldu!

Demet Akalın'dan ünlülere çağrı! Orman yangınlarına ilişkin yaptığı paylaşım olay oldu!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın İzmir, Manisa, Bolu ve Aydın'da çıkan orman yangınlarından sonra sosyal medya hesabından ünlü isimlere çağrıda bulundu.

Yaşam

17.08.2024, 18:07

Türkiye'nin sevilen sanatçıları arasında yerini alan Demet Akalın Manisa, Uşak, Kütahya, İzmir, Bolu ve Aydın'da çıkan orman yangınlarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

Acun Ilıcalı damat oluyor! 20 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile düğün tarihi belli oldu! Acun Ilıcalı damat oluyor! 20 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla... Haberi Görüntüle

YANGINLARA MÜDAHELE SÜRÜYOR

Ekiplerin uzun uğraşları ile yangın kontrol altına alınmaya çalışırken yanan bölgelerde büyük hasarlar meydana geldi. Ormanlık alanlar küle dönerken 90 hava aracı yangına müdahale edilirken bölgedeki yaşayan vatandaşlar ise güvenli yerlere alındı. 

Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni geişme! Ünlü televizyoncudan üzen haber geldi! Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni geişme! Ünlü televizyoncudan üzen... Haberi Görüntüle

DEMET AKALIN'DAN ÇAĞRI

Sosyal medya hesabından ise birçok ünlü isim yangınlar için çağrıda bulunurken Demet Akalın ise yaptığı paylaşıma hayranları tarafından destek verildi. Ünlü şarkıcı İzmir'de fidan dikimi başlatılmasına ilişkin çağrıda bulunarak, "Sanatçılar başta olmak üzere büyük fidan dikimi başlatalım İzmir'den.."  dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading