Yandex Metrica

Demet Özdemir Hülya Avşar'ı tenis kortuna çağırdı! Sosyal medyadan meydan okudu!

Demet Özdemir Hülya Avşar'ı tenis kortuna çağırdı! Sosyal medyadan meydan okudu!

Türkiye'nin sevilen oyuncularındna olan Demet Özdemir geçtiğimiz akşam birmekan çıkışı görüntülenmişti. Ünlü oyuncunun elbisesi tenis kıyafetlerine benzetilirken, Hülya Avşat'ı tenis oynamaya davet etti. Avşar ise o davete kayıtsız kalmadı ve tenis kortuna davet etti. 

Yaşam

29.08.2024, 14:01

Gçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Demet Özdemir, İstanbul Etiler'de arkadaşı Birand Tunca ile bir mekan çıkışı görünütlenmişti. Ünlü oyuncu basın mensuplarının objektiflrine takılırken kısa süreli sohbet ederek, "Birand ile yeni bir işe başladık. Uzun zamandır da görüşmüyorduk. Vakit bulduk oturalım dedik. Bugüne nasip oldu" dedi. 

Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak,... Haberi Görüntüle

HÜLYA AVŞAR'I TENİS OYNAMAYA DAVET ETTİ

Özdemir'in elbises tenis kıyafetine benetilince gazeteciler, "Sizi kortlarda görecek miyiz?" dedi. Sonrasında ise Özdemir,  "Hayır, tenis gerçekten yapanlara saygı duyuyorum ama o topun bana geliş süresini ben bekleyebileceğimi düşünmüyorum. Hülya Avşar ile karşılıklı oynarım ama yenilmeyi göze alırım yani"  demişti.

Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin yorum Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin... Haberi Görüntüle

AVŞAR'DAN YANIT GECİKMEDİ

Özdemir'in o açıklaması sonrasında ise Hülya Avşar'dan yanıt gecikmedi. Avşar sosyal medya hesabından Özdemir'e, ''O zaman 2 Ekim'de Bodrum'da yapılacak olan Hülya Avşar Cup Tenis Tuurnuvası'na bekliyorum Demetcim seni. Çok mutlu olurum.'' açıklamasında bulundu. 

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading