Yandex Metrica

Deniz Akkaya hakkında bir dava daha! Kızına attığı termos silah sayıldı mahkeme kararını verdi!

Deniz Akkaya hakkında bir dava daha! Kızına attığı termos silah sayıldı mahkeme kararını verdi!

Ünlü manken Deniz Akkaya sosyal medya hesanından kızı ile olan sorunlarını paylaşmış, kızının kendisine şiddet uyguladığını açıklamıştı. Ancak sonrasında ise Akkaya'nın kızına termos fırlatarak şiddet uygulaması sonrası mahkeme soruşturmasını tamamladı. Ünlü manken hakkında 1 yıldan 6 yıla kadar hapsi istendi. 

Yaşam

04.07.2024, 21:20

Geçtiğimiz mayıs aynında ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Akkaya 16 yaşınadki kızı Ayşe Önbilgin'den şiddet gördüğü iddialarıyla sosyal medyadan paylaşımda bulunmuştu. Kızının kendisini balkona kilitlediğini ve 3 saat byoyunca kilitli kaldığını 112'yi arayarak kurtulduğunu açıklamıştı.

Burak Özçivit Arap hayranının teklifini geri çevirdi! Kalp yapmak isteyen hayranına verdiği tepki herkesi şaşırttı! Burak Özçivit Arap hayranının teklifini geri çevirdi! Kalp yapmak isteyen... Haberi Görüntüle

DENİZ  AKKAYA KIZINI İFŞALAMIŞTI

Akkaya, ''Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim.'' demişti. 

25 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 25 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

MAHKEME TERMOS'U SİLAH SAYDI

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin,  ''Bana termos fırlattı ve çenemden yaralandım. Telefonumu aldı ve babam ile olan yazışmalarımı gördü. Babamla tatil planımı yaptığım için daha çok sinirlendi. Yere yatırarak boğazımı sıktı ve başımı tekmeledi.”  demişti. 

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin ise verdiği ifade kapsamında annesinin kafasına termos fırlattığını açıklaması üzerine mahkeme olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Öğrencileriyle cinsel ilişkiye giren kadın öğretmenin görüntüsü ortaya çıktı: Üstelik birinden hamile kaldı! Öğrencileriyle cinsel ilişkiye giren kadın öğretmenin görüntüsü ortaya çıktı: Üstelik... Haberi Görüntüle

1 YILDAN 4 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ

Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında ise Akkaya'ya 'Altsoya karşı silahla kasten yaralama' suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis isteminde bulundu.

İddianame de yer alan bilgiye göre Akkaya'nın kızının şikayetten vazgeçtiği, ancak dosyanın kamu davasına dönüşmesi nedeniyle dosyanın İstanbul Asliye Ceza Mahkemesine gönderildiği belirtildi. Akkaya'nın önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading