Yandex Metrica

Deniz Uğur oğlunun babasında kalmasına izin vermedi! Ablası Ayşe Nazlı küplere bindi: İğrenç yorumlarıyla...

Deniz Uğur oğlunun babasında kalmasına izin vermedi! Ablası Ayşe Nazlı küplere bindi: İğrenç yorumlarıyla...

Deniz Uğur Reha Muhtar'ın yoğun bakıma alınmasının ardından oğlu Poyraz'ın kayıp olduğunu ve kaçırılıdğını iddia etmesi üzerine şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu kaçırmadıklarını belirtmiş, 15 yaşındaki Poyraz ise kendi isteğiyle babsının evinde kaldığını belirterek açıklama yapmıştı. Olaya ilişkin ise ablası ayşe Nazlı Yumlu ilke kez konuşarak Deniz Uğur'u eleştirdi.

Yaşam

23.08.2024, 11:55

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, 2002 yılında Reha Muhtar ile evlenmesinden sonra Mina ve Poyraz adında ikiz bebekleri olmuş sonrasında ise olaylı bir şekilde ayrılmışlardı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Sarıyer'deki yalısında merdivenlerden düşmesi sonucu ağır yaralanan Reha Muhat yoğun bakıma kaldırılmış ve entübe edilmişti. 

Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi de... Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi... Haberi Görüntüle

DENİZ UĞUR OĞLU POYRAZ'I İSTEDİ

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar yoğun bakımdayken eski eşleri Deniz Uğur ve şarkıcı Nilüfer arasında evlat krizi başlamış, 15 yaşındaki Yiğit Poyraz'ın kayıp olduğunu belirten Deniz Uğur ise basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunmuştu. 

Deniz Uğur, mahkemenin oğlu Poyraz'ı kendisine teslim edilmesi gerektiğini belirterek, “Poyraz o evde tek kalamaz. İstediği kişiyle de kalamaz. Reşit olmayan çocuklar buna karar veremiyor. Bir denetleme mekanizması olması gerekiyor. Poyraz’ın psikolojisi gelgitli ve içe kapanmış durumda. ‘Anneme gitmiyorum’ diyorsa da bir himaye altında olması gerekir. Yetkisi olmayan hiç kimse yanında kalamaz. Zaten mahkeme Poyraz’ın bana teslim edilmesi hakkında karar çıkardı. Psikolog eşliğinde süreç işleyecek.” demişti.

Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz anne oluyor! Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz... Haberi Görüntüle

OĞLU BABASININ YANINDA KALMAK İSTEDİ

15 yaşındaki Poyraz ise sosyal medya hesabından açıkalama yaparak, “Ben kaçırılmadım, babamın evindeyim. Burada mutluyum. Başka bir yere gitmek istemiyorum.” demişti. 

Deniz Uğur bir hafta içerisinde oğlu ile arasında sorunlar başladığını belirterek, “Poyraz’la bizim aramızda en ufak bir tatsızlık olmadı. Haziranda Poyraz’la ‘Haftaya görüşürüz’ diye öpüşe koklaşa ayrıldık. Bir hafta sonra almaya gittiğimde telefonum açılmadı ve bana mesaj geldi. ‘Anne sana gelmek istemiyorum’ diye. Durup dururken oldu bu” dedi.

Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım yandı... Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım... Haberi Görüntüle

AYŞE NAZLI YUMLU'DAN  AĞIR ELEŞTİRİ

Deniz Uğur'un açıklamaları sonrasında ise Nilüfer Yumlu'nun evlat edindiği ve Reha Muhtar'ın manevi kızım dediği Ayşe Nazlı Yumlu ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Deniz Uğur'u eleştirdi. Ayşe Nazlı yaptığı açıklamada, “Kendi evinde oturan ve sadece babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olamaz; zaten evinde olduğu açıkça belli. Poyraz, doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor ve bu durum hep böyle kalacak. 15 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı korkuları ve endişeleri anlamak yerine, iğrenç yorumlarıyla kötü niyetlerini gösteren kişiler için ilahi adalete güveniyorum”  belirtti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading