Yandex Metrica

Denize kendilerini zor attılar! Burcu Esmersoy, Ivana Sert, Deren Talu! İşte ünlülerin Bodrum ve Çeşme tatillerinden renkli manzarlar

Denize kendilerini zor attılar! Burcu Esmersoy, Ivana Sert, Deren Talu! İşte ünlülerin Bodrum ve Çeşme tatillerinden renkli manzarlar

Yaz aylarına girdiğimiz dönemlerde ünlüler de Bodrum ve Çeşme'ye akın etti. Objektifler yanısyan Ivana Sert, Deren Talu, Burcu Esmersoy, Duygu Tarablus, Hande Gülşen Yontuç tatilden kareleriyle magazin dünyasında çok konuşuldu.

Yaşam

04.07.2024, 10:59

Türkiye'nin çok konuşulan ünlü isimleri arasında yerini alan birbirinden ünlü isimlerin yaz aylarında ilk tercihleri yine Bodrum ve Çeşme oldu. Yaz sezonu boyunca deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü isimlerin tatile dair kareler objektiflere yansıdı.

Ünlü şarkıcı Bengü boşanıyor mu? Gözyaşlarını tutamayan ünlü şarkıcıdan yanıt gecikmedi! Ünlü şarkıcı Bengü boşanıyor mu? Gözyaşlarını tutamayan ünlü şarkıcıdan yanıt... Haberi Görüntüle

TATİLİN TADINI ONLAR ÇIKARDI

IVANA SERT

İvana Sert, eşi Sezer Dermenci'in Urla'da bulunan otelinde konakladığı, plajda arkadşaları Işılay Peker ve Damia Cherqaoui Zar ile vakit geçirdi. Kırmızı bikinisiyle aarkadaşlarının fotoğraflarını çeken Ivana Sert, akdaşlarıyla denizn tadını çıkartırken kız kıza sohbet etmeyi de ihmal etmediler.

BURCU ESMERSOY

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ise Bodrum Cennet Koyu'nda tatilinin tadını çıkardı. Plajdadoyasıya vakit geçiren Esmersoy, gazetcileri görünce, ' Ben size kıyamam, ne yapıyorsunuz orada?' diye seslendi. 

DEREN TALU

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ise bir önceki gün Borum Cennet Koyu'ndaki otelde görüntülendi. Plajda dolaşırken görüntülenen 27 yaşındaki Talu siyah plaj kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. 

Güzelliği kitaplara konu oldu! Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'na Gülse Birsel'den büyük jest! Güzelliği kitaplara konu oldu! Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'na Gülse... Haberi Görüntüle

DUYGU GÜLŞEN TARABLUS VE HANDE GÜLŞEN YONTUÇ İKİZLER TATİLDE

Ünlü modacı Duygu gülşen Tarablus ve Hande Gülşen Yontuç Çeşme'de görüntülendi. Nida Fırat ile birlikte tatilin tadını çıkaran ünlü mocadı kardeşler bol bol fotoğraf çektirdiler. 

-

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading