Yandex Metrica

'Derin Talu sinirlenince sırtımı ısırdı' dedi! Ünlü iş adamından darp iddialarına ilginç savunma!

'Derin Talu sinirlenince sırtımı ısırdı' dedi! Ünlü iş adamından darp iddialarına ilginç savunma!

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu 4 aydır birlikte olduğu sevgilisi iş adamı Emircan Şahin'den gördüğü şiddet sonrası mahkemeye başvurmuştu. Hakkında 5 yıl hapis istemiyle dava açılan Şahin'in ise, Talu'dan ayrılmak istediğini belirtmesi sonrasında Talu'nun kendisine saldırdığını ve sırtını ısırdığını açıkladı.  

Yaşam

23.06.2024, 13:47

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, ünlü iş adamı Emircan Şahin ile aşk yaşamaya başlamış ancak ilişkileri devam ederken darp edildiği öğrenilmişti.

Talu, darp fotoğraflarını mahkemeye sunarken, eski sevgili Şahin ise, "Derin'den ayrılmaya karar verdiğimi söyledim, o da üzerime saldırdı" diyerek kendini savundu.

Arda Kural 'paralel evrende kel göbekliyim' dedi! Yusuf Güney'i andıran açıklamasıyla akıllara durgunluk verdi! Arda Kural 'paralel evrende kel göbekliyim' dedi! Yusuf Güney'i andıran... Haberi Görüntüle

HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

4 aylık bir birliktelik yaşayan Derin Talu ve Emircan Şahin'in darp edilmesi iddiaları sonrasında çift mahkemelik olmuş Şahin hakkında ise 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Muzları kararmaktan kurtaran en etkili yöntem! 26 gün boyunca sarı kalacak Muzları kararmaktan kurtaran en etkili yöntem! 26 gün boyunca sarı... Haberi Görüntüle

TALU'NUN SIRTINI ISIRDIĞINI İDDİA ETTİ

Şahin'in ise Talu'dan ayrılmak istediğini ancak Talu'nun ayrılmak istemeyerek Şahin'in sırtını ısırdığını iddia etti. 

Şahin ise Talu'yu kollarından ve vücudunun birçok yerinden darp ettiği öğrenilirken, görüntüleri ise Talu mahkemeye delil olarak sundu. 

İddiaya göre Talu'ya, Emircan Şahin'in, "Beni aldatırsan seni öldürürüm. Yazık sana or..pu, kaşar, y..ak meraklısı" şeklinde hakaret ettiği dava dosyasında yerini aldı. Emircan Şahin'e ise, 'Basit Yaralama', 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarını işlediğini belirterek 5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading