Dilan Deniz Çiçek yeni aşkıyla Bodrum'da görüntülendi! Çiftin samimi halleri çok konuşuldu!

Dilan Deniz Çiçek yeni aşkıyla Bodrum'da görüntülendi! Çiftin samimi halleri çok konuşuldu!

Ünlü oyuncu Dilan Deniz Çiçek ve yeni sevgilisi Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin birlikte Bodrum'da görüntülendi. İkilinin halleri magazin dünyasında büyük yankı uyandırırken Dilan Deniz'in fit hali hayranlık uyandırdı.

Yaşam

07.08.2024, 17:29

Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile aşk iddiaları gündeme gelmiş, ikili sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibe almıştı. Çift son olarak ise Bodum'da tatil yaparken görüntülendi.

9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

BODRUM'DA ROMANTİK TATİL

Denzin ve güneşin tadını çıkaran ikili magazin muhabirlerinin objektiflerine takılırken Türkbükü'ndeki bir plajda keyifli vakit geçirdiler. Çiftin neşeli halleri kameralara yansırken, plajdaki diğer kişiler ise çiftin mutluluğunu izlemeye koyuldu. Rafael Cemo Çetin'in uzun süren telefon konuşması sonrasında ise Dilan Deniz kısa bir yürüyüşe çıktı ve şezlongta güneşlenmeye başladı. 

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

AŞKLARI BİR KEZ DAHA BELGELENDİ

Bodrum'da tatile çıkan ikilinin tatili objektiflere yansırken Dilan Deniz'in ve Rafael Cemo Çetin'in aşkları bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading