Yandex Metrica

Dilan Polat'ın hayatı film oluyor! Ünlü yapımcılar birbirileriyle yarışa girdi!

Dilan Polat'ın hayatı film oluyor! Ünlü yapımcılar birbirileriyle yarışa girdi!

Geçtiğimiz aylarda kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan 1 Kasım 2023 tarihinde Marmara Cezaevinde tutuklu bulunan ünlü fenomen Dilan Polat geçtiğimiz hafta tahliye olmuştu. Polat'ın tahliyesinden sonra ise ünlü yapımcıların Polat'ın hayatını beyaz perdeye taşımak için kapsını çaldığı öğrenildi.

Yaşam

26.08.2024, 17:12

Ünlü sosyal medyafenomeni Dilan Polat ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat, 1 Kasım 2023 tarihinde eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan cezaevine girmişti. 

Uğur Dündar'dan Reha Muhtar'ın sağlığı hakkında açıklama Uğur Dündar'dan Reha Muhtar'ın sağlığı hakkında açıklama Haberi Görüntüle

TAHLİYE SONRASI TAKİPÇİSİ ARTMIŞTI

Polat'ın ise geçtiğimiz aylarda MASAK'ın 909 sayfalık raporunda suçsuz bulunduğu belirtilerek İstanbul Anadolu Adliyes Cumhuriyet Başsavcılığı mutalaasında tutukluluk halinin reddine karar vererek serbest bırakılmıştı.

Ünlü fenomenin cezaevinden çıkmasının ardından ise sosyal medya hesabı Intagram üzerinden 500 bin takipçi kazanmış ve toplam 6.6 milyon takipçiye ulaştı.

Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti ortaya çıktı Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT'IN HAYATI FİLM OLUYOR

Ünlü fenomenin tahliyesinden sonra sevenleri heyecan yaşarken birçok ünlü yapımcı ve senaristin ise Dilan Polat'ın hayatını film yapmak için sıraya girdiği öğrenildi. Ekol Haber'in haberinde yer alan bilgiye göre, Dilan Polat'ın hayatı yaşadıklarının senaryolaştırılması için şirketlerin Polat'a teklif götürdüğü öğrenildi. 

Film için 'Enerci' isminin önerildiği öğrenilirken ünlü fenomenin ise teklifi kabul edip etmeyeceği merak ediliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading