Yandex Metrica

Sitede Ara

Dizi aşkı gerçek oldu! Ünlü oyuncu Ahu Yağtu'ya ilan-ı aşk etti: Seni şuursuzca seviyorum

Dizi aşkı gerçek oldu! Ünlü oyuncu Ahu Yağtu'ya ilan-ı aşk etti: Seni şuursuzca seviyorum

Kardeşlerim dizisinde irlikte rol alan Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu ile Celil Nalşakan yeni bir aşka yelken açtı. Nalçakan sosyal medya hesabından Yağtu'yu paylaşarak ilan-ı aşk etti. 

Yaşam

12.07.2024, 16:35

2021 yılında ATV ekranalrında başlayan Kardeşlerim dizisinde  'Akif' karaktrini canladnıran Celil Nalçakan ve rol arkadaşı Ahu Yağtu yeni bir aşka yelken açtı. 

Evlat acısıyla yandı! Usta oyuncu Cihat Tamer'un oğlu hayatını kaybetti! Evlat acısıyla yandı! Usta oyuncu Cihat Tamer'un oğlu hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

CELİL NALÇAKAN AŞKA GELDİ

Suzan karakterini canlandıran Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yatuğ ile aşkını ilan eden ünlü oyuncu Nalçakan sosyal medya hesabından Nilipek'in Gözleri Aşka Gülen şarkısıyla, "Seni şuursuzca seviyorum AtuYatu. Bu dünyada iyi insanların olduğunun ispatısın. İyi ki, daima…'' notunu paylaştı. 

Eski eşini aldattığı iddia edilmişti! Rüştü Onur Zorlu ve Nez sessiz sedasız ayrıldı! Eski eşini aldattığı iddia edilmişti! Rüştü Onur Zorlu ve Nez... Haberi Görüntüle

İDDİALARI YALANLAMIŞLARDI

ikilinin sı ksık birlikte görüntülenmelerinden sonra çiftin arasında aşk iddiaları güçlenmiş ancak ikili ''Bizimki set arkadaşlığı'' diyerek iddiaları yalanlamıştı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading