Yandex Metrica

Dobra sözleri küslük getirmişti! Demet Akalın, Seda Sayan'a yıllar sonra zeytin dalı uzattı!

Dobra sözleri küslük getirmişti! Demet Akalın, Seda Sayan'a yıllar sonra zeytin dalı uzattı!

Gündemde yaşanan gelişmelere ilişkin yaptığı eleştiriler ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın bir dönem Seda Sayan ile televizyon programı nedeniyle arası açılmıştı. Ünlü şarkıcı ise Seda Sayan'ı özlediğini açıklayarak barışmak istediğini duyurdu.

Yaşam

22.06.2024, 16:58

Söylediği şarkılarıyla Türk pop müziğine damgasını vuran 52 yaşındaki ünlü şarkıcı Demet Akalın, son dönemlerde TV8 ekranlarında 'Demet ve Jess ile Gel Konuşalım' programında sevenleriyle buluşuyor.

Ablasının son paylaşımı ele verdi! Herkesin cezaevinde sandığı Bahar Candan bakın nerede çıktı? Ablasının son paylaşımı ele verdi! Herkesin cezaevinde sandığı Bahar Candan... Haberi Görüntüle

DOBRA SÖZLERİYLE GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Gündemde yaşanan gelişmeleri değerlendiren ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamalarda da magazin dünyasına damga vuracak açıklamalarıyla şaşkınlık yaratmaya devam ediyor.

Plastik cerrah eşini ölüme terk etti! Eşi Hillary Brown'a estetik yaptıktan sonra tutuklandı Plastik cerrah eşini ölüme terk etti! Eşi Hillary Brown'a estetik... Haberi Görüntüle

SEDA SAYAN'I SUÇLAMIŞTI

Ünlü şarkıcı Kaan Ölker'in programında ise özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın,  Alişan ile birlikte sunuculuk yaptığı dönemlerde programın sezon finalinin ardından kanalın Seda Saya ile anlaşma yaptığını duyunca sinirlendiği ve Sayan'ı işini elinden almakla suçlamıştı. 

Serdar Ortaç alkolü bırakınca gaza geldi! 'İmam olma yolunda ilerliyorum' diyerek herkesi şaşkına çevirdi! Serdar Ortaç alkolü bırakınca gaza geldi! 'İmam olma yolunda ilerliyorum'... Haberi Görüntüle

DEMET AKAL'INDAN ZEYTİN DALI 

Yaşanan olay sonrasında ise ünlü şarkıcı Kaan Ölker'e, "Özlediğim insanlar var mı? Var! Kırgınım ama Seda Abla'yı çok özlüyorum" diyerek Seda Sayan'a zeytin dalı uzattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading