Yandex Metrica

Doğar doğmaz ameliyata alınmıştı! İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli bebeklerinin yüzünü ilk kez gösterdi!

Doğar doğmaz ameliyata alınmıştı! İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli bebeklerinin yüzünü ilk kez gösterdi!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli ile ikiz bebeklerini kucaklarına almış ancak çift iki kez bebekleri İbrahim Ayel'in kalp ameliyatı ile derin üzüntü yaşamıştı. Çift uzun bir aradansonra ilk kez bebeklerinin yüzünü sevenlerine gösterdi. 

Yaşam

28.06.2024, 11:50

2021 yılında görkemli bir törenle dünyaevine giren İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin 22 Ocak günü ikiz bebekleri Sinan Emir ve İbrahim Ayel dünyaya gelmişti. 

Ancak İbrahim Ayel bebeğin kalbinde sorun olduğu için doğar doğmaz acil ameliyata alınmıştı. İki kez üst üste kalp ameliyatı olan Ayel bebeğin sağlık durumunun iyi olmasının ardından evlerine dönen çift bebekleriyle birlikte normal hayatlarına devam etmeye başladı. 

Şarkıcı Teoman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler: Öyle bir karizmatik gücü var ki... Şarkıcı Teoman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler: Öyle bir karizmatik... Haberi Görüntüle

BEBEKLERİNİ İLK KEZ PAYLAŞTI

Bebekleri ile sık sık sosyal medyada paylaşım yapan çift o anları takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Ünlü çift şimdi ise oğullarını takipçileriyle tanıştırdı. Çift Ayel ve Emir bebeğin yüzünü sosyal medya hesplarından takipçilerine gösterdi. 

Birlikte verdikleri pozları sevenleriyle payalaşan çiftin aile pozlarına binlerce beğeni yağdı. 

Şeyma Subaşı doğum gününde mutfağa girdi! Tezgah üzerinde verdiği pozlarla hayranlarını şoke etti! Şeyma Subaşı doğum gününde mutfağa girdi! Tezgah üzerinde verdiği pozlarla... Haberi Görüntüle

KÖTÜ YORUMU İFŞA ETTİ

Bebekler İdo Tatlıses'e benzetilirken Şefkatli bir takipçinin kötü yorumunu da sosyal medya hesabında paylaşarak,  "Tam diyorduk ki nerede kaldı bu içi sevgiyle dolup taşmış yurdum insanları"  dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading