Yandex Metrica

Sitede Ara

Dövmeli katil için kadınlardan af kampanyası: Yakışıklı mahkum için 4 bin af mektubu yazıldı!

Dövmeli katil için kadınlardan af kampanyası: Yakışıklı mahkum için 4 bin af mektubu yazıldı!

Amerika'nın Florida eyaletinde iki kadını aynı günde öldüren Deadpol katili lakaplı Wade Wilson isimli katil makmeye çıakrtılmış ancak bir grup kadın ise mahemeye 4 bin mektup yazarak katilin affını istedi.

Yaşam

19.07.2024, 16:10

Amerika'nın Floraida eyaletinde 30 yaşındaki Wade Wilson isimli 'Deadpool Katili' lakaplı katil geçtiğimiz ayda Kristine Melton ve Diane Ruiz'i öldürmekle suçladı. 2019 yılında aynı gece iki kadını vahşice öldüren Deadpool katili Florida eyaletinde hakim karşısına çıktı. 

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftindne müjdeli haberr! Çiftin düğün tarihleri belli oldu! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftindne müjdeli haberr! Çiftin düğün... Haberi Görüntüle

İDAM CEZASINA ÇARPTIRILDI

Wilson iki cinayetten de suçlu bulundu. 5 yıldır haiste bulunan katil için ise ölüm cezası oyu kullanıldı. İdam edilmesi için karar veren mahkemeye karşı ise af kampanyası başlatıldı. Wilson'un idam cezasından kurtulması için af kampanyası başlatan kadınlar ise katilin ebeveyn desteği eksikliği, madde bağımlılığı gibi gerekçeleri öne sürdü. 

Buse Terim'in eski eşi fena yakalandı! Volkan Bahçekapılı otel çıkışı muhabirlere tehditler savurdu! Buse Terim'in eski eşi fena yakalandı! Volkan Bahçekapılı otel çıkışı... Haberi Görüntüle

KADINLAR AF KAMPANYASI BAŞLATTI

Mahkemeye 4 bin mektup yazan kadınlar ise, Kanada'nın Alberta eyaletinde yaşayan iki erkek çocuk annesi ise mahkemeye yazdığı mektupta, "Bay Wilson'ın uyuşturucu kullanımıyla ciddi şekilde kötüleşen ruh sağlığı sorunları yaşadığı açıkça belgelenmiş görünüyor. Ayrıca, hapis cezası ve ilaç tedavisinden bu yana yüz yapısının değiştiğini, daha sağlıklı olduğunu, ayrıca birden fazla ruhsal sağlık sorununu kontrol altına almak için ilaç kullandığını da belirtmek isterim." dedi.

Lee Count Şerif Ofisi ise Wilson'a aşk mektupları da yazıldığı, 754 fotoğraf ve 65 mektup yollayan kadınlar dijitalden de toplamda 4 bin mektup yolladı. Şerif ofisi ise uygunsuz fotoğrafları reddettiklerini belirterek ceza duruşmasını 23 Temmuz'da yapacaklarını duyurdu.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading