Dünya Güzellerim setinde ortalık karıştı! Bülent Ersoy o olaydan sonra yönetmeni dövmek için 6 saat bekledi!

Dünya Güzellerim setinde ortalık karıştı! Bülent Ersoy o olaydan sonra yönetmeni dövmek için 6 saat bekledi!

Show TV ekranlarında başlayan Dünya Güzellerim Tatilde programının setinde ortalık karıştı.  Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, programın yönetmenini dövmek için 6 saat bekledi. Olay tatlıya bağlanırken nedeni ise çok geçmeden anlaşıldı. 

Yaşam

06.07.2024, 17:25

Geçtiğimiz hafta ilk bölümünün Show TV ekranlarında yayınlanmasının ardından izlenme rekorları kıran programda olay çıktı. 

Şehir ve köydeki erkeklerin yaşam süresi araştırıldı! Bulgular şaşırtıyor Şehir ve köydeki erkeklerin yaşam süresi araştırıldı! Bulgular şaşırtıyor Haberi Görüntüle

SETTE OLAY ÇIKTI

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Banu Alkan, Safiye Soyman, Seray Sever, Bülent Ersoy'un Dünya Güzellerim Tatilde programının setinde olay çıktı. 

Gram altını olan bayram edecek! İslam Memiş'ten altınını satmayı düşünenlere uyarı Gram altını olan bayram edecek! İslam Memiş'ten altınını satmayı düşünenlere... Haberi Görüntüle

YÖNETMENİ DÖVMEK İÇİN BEKLEDİ

Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Bülent Ersoy çekimler sırasında tekneden düşmüş, ancak yönetmen o anları kayıt altına almadığı için Ersoy'un sinirlendiği öğrenildi. Ersoy, "Bu yönetmeni döveceğim, bırakın beni tutmayın" diyerek öfkelendiği, yönetmenin ise korkudan odaya kapanarak dışarı çıkmadığı öğrenildi. Ersoy ise yönetmenin 6.5 saat otel lobisinde beklediği ancak sonrasında pes ettiği öğrenildi. Ertesi gün ise  yönetmen ile olayı tatlıya bağlayan Bülent Ersoy çekimlere devam etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading