Yandex Metrica

Dünya oyladı Türk oyuncu birinci oldu! Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı 'Yaşayan en güzel kadın' seçildi!

Dünya oyladı Türk oyuncu birinci oldu! Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı 'Yaşayan en güzel kadın' seçildi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu büyük bir başarıya imza attı. Ünlü oyuncu bir derginin yaptığı oylamada 2024 yılının 'Yaşayan en güzel kadını' seçildi.

Yaşam

24.06.2024, 13:40

Emanet ve Yemin gibi dizilerde rol alan sonrasında ise 2020 yılında Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu, 2024 yılının 'Yaşayan en güzel kadını' seçildi. 

Meteorolojiden sıcaklık uyarısı geldi!  Öğlen sakın dışarı çıkmayın! 27 Haziran Perşembe 2024 hava durumu! Meteorolojiden sıcaklık uyarısı geldi! Öğlen sakın dışarı çıkmayın! 27 Haziran... Haberi Görüntüle

SILA TÜRKOĞLU 'YAŞAYAN EN GÜZEL KADIN' SEÇİLDİ

The Netizens Report dergisinin yaptığı oylama sonrasında Sıla Türkoğlu'nun güzelliği sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu 'yaşayan en güzel kadın' seçilirken hayranlarından destek mesajları yağdı.

Asya'da tanınırlığıyla bilinen Uygur Türk'ü model ve oyuncu Dilraba Dilmurat ise ikinci sırada yerini aldı. Liste'nin üçüncü sırasında ise Hande Erçel yerini aldı.  

Meryem Uzerli'ye 'Seni görünce çatlayacak' dedi! Hülya Avşar'dan Fatih Altaylı'ya cevap gecikmedi: Kıskanmadım aksine... Meryem Uzerli'ye 'Seni görünce çatlayacak' dedi! Hülya Avşar'dan Fatih Altaylı'ya... Haberi Görüntüle

EN YAKIŞIKLI TÜRK ERKEĞİ HALİL İBRAHİM CEYLAN OLDU

Yaşayan en yakışıklı erkek ise Çinli oyuncu Zhang Zhehan oldu. Emanet ve Kirli Sepeti dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Halil İbrahim Ceyhan ise en yakışıklı Türk erkeği seçildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading