Yandex Metrica

Dünyaca ünlü şarkıcıdan hayranlarını şaşırtan hamle! Sevgilisiyle gizlice nişanlandı

Dünyaca ünlü şarkıcıdan hayranlarını şaşırtan hamle! Sevgilisiyle gizlice nişanlandı

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Selena Gomez, müzik yapımcısı Benny Blanco ile aşk yaşamaya başlamıştı. Her fırsatta aşklarını paylaşan ikilinin nişanlandığı iddiaları büyük yankı uyandırdı.

Yaşam

01.09.2024, 12:19

Tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan şarkılarıyla müzik piyasasının altını üstüne getiren Selena Gomez, 36 yaşıdaki sevgilisi Benny Blanco ile olan ilişkisine, "Hiç bu kadar güvende hissetmemiştim ve çok harika bir his" demişti.

Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Haberi Görüntüle

NİŞAN YÜZÜĞÜ TAKTI

Page Six'in haberinde yer alan bilgilere göre Selena Gomez'in sevgilisi ile nişanlandığı ve parmağında alyans yüzük görüldüğü iddia edildi. 

Sezen Aksu yalısını temizlerken görüntülendi! Pijamalı ev halleri çok konuşuldu! Sezen Aksu yalısını temizlerken görüntülendi! Pijamalı ev halleri çok konuşuldu! Haberi Görüntüle

GİZLİCE NİŞANLANDI MI?

32 yaşındaki ünlü şarkıcının geçtiğimiz günlerde ise TikTok hesabından düğün planlama işletmecisini takip ettiğini, sonrasında ise nişan söylentilerinin yayılmaya başladığı öğrenilmişti. 

Ünlü şarkıcı Blanco'nun olduğu bir fotoğrafta yüzük parmağına pembe emoji koyması da dikkatlerden kaçmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading