Yandex Metrica

Duyanlar akın etti! İstanbul'a sadece bir saat uzaklıkta! O tatil beldesine gidenler adeta büyülendi!

Duyanlar akın etti! İstanbul'a sadece bir saat uzaklıkta! O tatil beldesine gidenler adeta büyülendi!

İstanbul'a yalnızca bir saat uzaklıkta yer alan gizli tatil cennetlerindne olan, Ege 'den bir farkı bulunmayan tatil beldesi adeta gidenleri büyülüyor.

Yaşam

28.08.2024, 17:50

Bu yıl tatil fiyatlarının artması ve otellerdeki artış nedeniyle vatandaşlar ucuz tatil yerleri aramaya koyuldu. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar ise şehirden uzaklaşmadan sakin bir şekilde ailecek vakit geçirecek yerleri araştırıyor.

Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi Haberi Görüntüle

İSTANBUL' A YALNIZCA BİR SAAT UZAKLIKTA

İstanbul'a ise yalnızca bir saat uzaklıkta yer alan ve Ege'den herhangi bir farkı bulunmayan tatil beldesi gidenleri büyüledi.  İstanbul'a yakınlığı ile bilinen ve Marmara Bölgesi'nin gözde ilçelerinden olan, otelleri, tatil köyleri ve konukevleri ile gelen yerli ve yabancı turistleri huzurlu bir şekilde ağırlıyor. 

Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin yorum Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin... Haberi Görüntüle

KANDIRA'DA SAKLI CENNET

Kocaeli'nin Kandıra ilçesine gelen ve kafa dinleyerek tatillerini yapan vatandaşlar, Kocaeli Yarımadası'nın kuzeyinde Osmanlı döneminden bu yana belediye statüsünde bulunuyor.  Kerpe ve Kefken'e de yakınlıkları ile bilinen sahilin yaz aylarında turizme el verişli olması sayesinde de  vatandaşlara huzurlu bir tatil deneyimi sunmakta. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading