Yandex Metrica

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab evlendi! Ünlü sosyetik güzelle gizlice nikah kıydı!

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab evlendi! Ünlü sosyetik güzelle gizlice nikah kıydı!

İranlı ünlü iş adamı Reza Zarrab 11 yıllık eşi Ebru Gündeş ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Zarrab'ın şimdilerde ise Bursalı sosyetik güzel Dilara Altıntop ile Miami'de dünyaevine girdiği öğrenildi. 

Yaşam

18.06.2024, 10:59

Türkiye'de bir döneme damgasını vurmuş Türkiye'nin sevilen ünlü arabesk şarkıcılarından olan Ebru Gündeş, 11 yıllık İranlı eşi Reza Zarrab ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. 

Ünlü şarkıcıdan kötü haber! Sahnede rahatsızlandı apar topar hastaneye kaldırıldı! Ünlü şarkıcıdan kötü haber! Sahnede rahatsızlandı apar topar hastaneye kaldırıldı! Haberi Görüntüle

MİAMİ'DE DÜNYAEVİNE GİRDİ

2016 yılında banka dolandırıcılığı ve kara para aklama suçlarıyla ABD'de tutuklanan ve sonrasında serbest bırakılan Zarrab'ın Bursalı sosyete Dilara Altıntop ile dünyaevine girdiği öğrenildi. 

Sosyal medya Nejat İşler'i konuşuyor! Bankanın reklam filminden para yerine farklı bir talepte bulundu! Gündeme oturdu! Sosyal medya Nejat İşler'i konuşuyor! Bankanın reklam filminden para yerine... Haberi Görüntüle

NİKAHTAN KARELER PAYLAŞTI

Zarrab ve Altıntop'un Miami'de evlendiği iddiaları sonrasında magazin dünyasına büyük yankı uyandırdı. Çiftin nikahlarından çekilen fotoğraflarda basına yansıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading