Yandex Metrica

Sitede Ara

Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer'den boşanıyor mu? Ünlü oyuncunun yaptığı hamle son hamle herkesi şaşırttı!

Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer'den boşanıyor mu? Ünlü oyuncunun yaptığı hamle son hamle herkesi şaşırttı!

Dört yıl önce görkemli bir törenle dünyaevine giren ünlü oyuncu Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmiş çiftin Min İpk adında kızı olmuştu. Ancak çiftin aralarının bozulduğu ve Eda Ece'nin eşini sosyal medya hesabından takipten çıktığı öğrenildi. 

Yaşam

25.07.2024, 18:56

Pis Yedili ve Yasak Elma dizisile adını duyuran ünlü oyuncu Eda Ece 4 yıl önce basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girmiş, düğünden bir kaç ay sonra ie hamilelik haberini sevenlerine duyurmuştu.

Ayça Çağla Altunkaya'dan düğün öncesi müjde! Acun Ilıcalı beşinci kez baba oluyor! Ayça Çağla Altunkaya'dan düğün öncesi müjde! Acun Ilıcalı beşinci kez... Haberi Görüntüle

EVLİLİKLERİNE NAZAR DEĞDİ

Çift 2024 yılı Nisan ayında kızları Mina İpek'i kucağına almış, ardından iailesine yoğunlaşmak için kariyerine ara vermişti.  Ünlü oyuncu Eda Ece ise sosyal medya hesabından kızı Mina ile birlikte yaptığı paylaşımlarla gündeme gelirken eşi Buğrahan Tunver ile aralarında son zamanlarda sorun çıkmaya başladı. 

İrem Derici eski sevgilisiyle konserde karşılaştı! Sahnede Atakan Işıktutan'a söylediği sözler gündem oldu! İrem Derici eski sevgilisiyle konserde karşılaştı! Sahnede Atakan Işıktutan'a söylediği... Haberi Görüntüle

EŞİNİ TAKİPTEN ÇIKTI

Eda Ece'nin birkaç kez eşi Buğrahan'ı sosyal medya hesabından takipten çıkarttığı ancak sonrasında yeniden takibe aldığı öğrenilmişti. Eda Ece son olarak yeni bir hamle daha yaptı ve eşi Buğrahan Tuncer'i yenidentakip etmeyi bıraktı. Sosyal medya hesabından kullanıcılar ise 'Ayrılacaklar galiba', 'Daha öncede yapmıştı barışırlar' yorumları yapıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading