Yandex Metrica

Edis ve Soner Sarıkabadayı mahkemelik oldu! Hakim iki sanatçı için kararını verdi!

Edis ve Soner Sarıkabadayı mahkemelik oldu! Hakim iki sanatçı için kararını verdi!

Türk pop müziğinin önde gelen şarkıcılaaından Edis ve Soner Sarıkabadayı arasında sözlşme davası çıkmış, mahkemenin ağır kelepçe sözleşme niteliği gerekçesiyle reddetmesinin ardından Sarıkabadayı davayı İstinaf Mahkemesine taşımıştı. O dava hakkında ise mahkeme kararını verdi.

Yaşam

27.06.2024, 17:55

Şarkılarıyla ses getirmeyi başaran şarkıcı Edis, 2014 yılında Soner Sarıkabadayı'nın şirketinde çıkardığı 'Benim Ol' şarkısıyla büyük bir üne kavuşmuş, sözleşmesi devam ederken ise 2016 yılında başka bir müzik şirketiyle anlaşma yapınca Saner Sarıkabadayı vefasız diyerek ünlü sanatçıya 30 bin TL'lik tazminat talebiyle mahkemeye vermişti. 

Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü televizyoncu hakkında suç duyurusunda bulunuldu! Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME KRİZİ MAKEMEYE TAŞINDI

Sabah'ta yer alan habere göre ise Soner Sarıkabadayı'nın açtığı dava karar bağlandı. 2020 yılında mahkeme anlaşma şartlarının ağır ve 'kelepçe sözleşme' niteliği taşıdığı gerekçesiyle davanın reddedilmesine karar vermişti. 

Ancak mahkemenin kararı sonrasında Soner Sarıkabadayı İstinaf Mahkemesine başvurarak bilir kişi raporlarını incelemiş Edis'in 6 single yapması gerekirken 4 single yaptığını belirtti. 

Soner Sarıkabadayı'nın sözleşmeye göre ödeme yaptığı ancak Edis'in ise ''Vay, Dudak, Benim Ol, Olmamış Mı?'' şarkılarını yaptığını belitti. 

Bunaltan sıcaklar yerini fırtınaya bırakıyor! Meteoroloji'den Ege ve Marmara'ya peş peşe uyarı geldi! Bunaltan sıcaklar yerini fırtınaya bırakıyor! Meteoroloji'den Ege ve Marmara'ya peş... Haberi Görüntüle

EDİS'İN SÖZLEŞME MADDELERİ İNCELENDİ

Sarıkabadayı'nın Edis'in ödemeye ilişkim herhangi bir aksini iddia etmediği ve ispatlanmadığı ifade edilirken mahkeme sözleşmeninmaddelerini inceledi. Sözleşme şartlrına göre herhangi bir ekonomik özgürlüğün kısıtlanamdığı, geleceği kısıtlayıcı olmadığı belirtildi. 

O isme çok şaşıracaksınız! 'Çirkin Kral'ı canlandıracak Yılmaz Güney filminin başrol oyuncusu belli oldu! O isme çok şaşıracaksınız! 'Çirkin Kral'ı canlandıracak Yılmaz Güney filminin... Haberi Görüntüle

YENİDEN HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Soner Sarıkabadayı'nın istinaf Mahkemesi kabul edilirken, mahkeme dabanın reddine ait verilen kararın kaldırılmasını ve dosyayı da Fikri Sınai Hukuk Mahkemesi'ne gönderdiği öğrenildi. Verilen karar sonrasında ise şarkıcı Edis ve Soner Sarıkabadayı'nın ise yakın bir tarihte hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading