Yandex Metrica

Ekim ayında bir siyasetçi ölecek! Ünlü astrologdan dikkat çeken kehanet! Süper kanlı ay tutulması öncesi Türkiye'ye etkilerini anlattı!

Ekim ayında bir siyasetçi ölecek! Ünlü astrologdan dikkat çeken kehanet! Süper kanlı ay tutulması öncesi Türkiye'ye etkilerini anlattı!

Ünlü astorolog Saadet Gülbakan 17-18 Eylül tarihinde gerçekleşmesi beklenen Süper kanlı ay tutulması öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü astrolog tutulma sonrasında Ekim ayında bir siyasetçinin hayatını kaybedeceğini belirterek, siyasi gelişmeler, iç ve dış politika hakkında açıklamalarda bulundu.  

Yaşam

17.09.2024, 13:08

18 Eylül tarihinde gerçekleşemesi beklenen 'Süper kanlı ay tutulması' yaklaştı.2 Ekim'de de yaşanacak olan Güneş tutulması ile Türkiye ve dünyada yaşanacak gelişmeleri ünlü astorolog Saadet Gülbakan değerlendirdi. Tutulmanın Amerika, Avrupa, Afrika, Antarktika, Türkiye ve Rusya'dan gözlemlenmesi beklenirken etkileri en kısa 6 ay en uzun ise 2 yıl yaşanacak.

Sıla bebeğe cinsel istismar olayında çarpıcı detay: Annesi 2 ay önce tahliye olmuş! Suçuysa... Sıla bebeğe cinsel istismar olayında çarpıcı detay: Annesi 2 ay... Haberi Görüntüle

TUTULMA KEHANETLERİNİ AÇIKLADI

Ünlü astorlog Saadet Gülbakan ise yaşanacak tutulma öncesi gökyüzü haritasına ilişkin şaşırtan değerlendirmelerde bulundu. Astorolog Gülbakan 2 Ekim'de yaşanacak olan güneş tutulmasında Türkiye'nin etkileneceğini ve siyasi olaylara ilişkin kehanetleri olay yarattı.

6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'EKİM AYINDA BİR SİYASETÇİ ÖLECEK'

Astorlok Saadet Gülbakan 2 Ekim'deki güneş tutulmasında siyasi bir figürün ciddi sağlık sorunu yaşayacğını belirterek,  “2 Ekim’de bir güneş tutulmamız var, o da terazi burcunda gerçekleşecek. Bunların hepsini beraber incelediğimde önemli bir siyasi figürün rahatsızlanması, uzun süren bir hastane süreci veya bir kayıp haberi… Bununla bir gündem oluşma durumunu da haritalar bana işaret ediyor.” dedi.

Tüm dünyada etkilerinin yaşacağını belirten Gülbakan, Türkiye ve dünyada sel, salgın hastalıklar, toprak kayması, su baskını, aşırılık içeren doğa olayları, ulaşım araçlarından kaynaklı kazaların yaşanacağını belirtti.

Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık bebeği babasız bıraktılar: O anları kameraya aldılar Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE SİYASETİNE DEĞİNDİ

Türk siyasetini de tutulma haritasına göre değerlendiren Saadet Gülbakan, erken seçime ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Ben 2026 bahar ve yaz aylarından önce bir erken seçim, astrolojik haritaya baktığımda beklemiyorum. En erken tarih de 2026 bahar ve yaz ayları, yazın başlangıcı diyebilirim.” ifade etti.

Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Haberi Görüntüle

DÜNYA SİYESTİNDE GERGİN ANLAR

Ay tutulmsındda Türkiye üzerinde 90 derecelik bir açıyla yaşanacağına, bazı büyük şirketlerin iflas edeceğine değinen Gülbakan, dünya siyaesinde ise Rusya'nın Ukrayna ve Polonya'ya karşı daha sert adımlar atacağının altını çizerek, Ortdaoğu'daki karışıklığın yeniden gündeme geleceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading