Yandex Metrica

Elektrikli sigara hayattan koparıyordu! Selen Görgüzel'in kızı yaşadıklarını anlattı: Bir şey olmaz diyordum...

Elektrikli sigara hayattan koparıyordu! Selen Görgüzel'in kızı yaşadıklarını anlattı: Bir şey olmaz diyordum...

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel'in 25 yaşındaki kızı İlknaz Bektaş, elektronik sigara kullanımı nedeniyle kalp krizi geçirdi. Ameliyat masasına yatan genç kız takipçilerine uyarıda bulunurken sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yaşam

26.08.2024, 17:24

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel'in Yılmaz Bektaş'tan olan kızı İlknaz Bektaş, elektronik sigara kullanımı nedeniyle küçük bir kalp krizi geçirdiği öğrenildi.  Bektaş ameliyat olurken hastane odasından çekilen fotoğrafı takipçileriyle paylaşarak uyarıda bulundu.

İstanbullular dikkat! AKOM'dan gök gürültülü sağanak uyarısı İstanbullular dikkat! AKOM'dan gök gürültülü sağanak uyarısı Haberi Görüntüle

ELEKTRONİK SİGARA HAYATTAN KOPARIYORDU

Selen Görgüzel lütfen dikkat edin, sağlığınızı riske atmayın diyerek  sosyal medya hesabından kızının sağlık durumuna ilişkin, "Kızım İlknaz Bektaş elektronik sigara (puff) kullanımına bağlı olarak ciddi bir sağlık sorunu yaşamıştır. Akciğerlerin dumanı süzememesi sonucu kalbin etrafında hava kabarcıkları oluşmuş ve bu kabarcıklar, kalbin çalışmasını engelleyecek seviyeye ulaşarak hayati tehlike yaratmıştır. Durumun ciddiyeti nedeniyle evladım acilen ameliyata alınmış ve Prof. Dr. Çağatay Tezel tarafından başarılı bir müdahale gerçekleştirilmiştir. Şu anda iyileşme sürecinde olup, Allah'ın izniyle bu zor dönemi atlatacağımıza inanıyoruz." açıklamalarda bulundu.

Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu uyarı verdi! 2 Eylül 2024 Pazartesi hava durumu Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu... Haberi Görüntüle

AKCİĞERİNDE HAVA KABARCIĞI OLUŞTU

25 yaşındaki İlknaz Bektaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, akciğerinde oluşan hava kabarcıklarının kalbini zorladığını belirterek, ''Normalde bu tarz paylaşımlar yapmayı sevmem, ancak cuma günü geçirdiğim operasyondan sonra yaptığım paylaşımın, insanların bu durumdan kurtulmasına önayak olması beni gerçekten çok mutlu etti. Birçok kişi hangi markadan kaynaklandığını sormuş; emin olun, ben de bilmiyorum.'' dedi.

Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Haberi Görüntüle

'BAŞIMA GELMEZ DİYORDUM'

İknaz Bektaş  başına gelmeyeceğini düşümdüğünü belirterek, ''Uzun ömürlü etkilerini bilmediğimiz plastik malzemeleri, rengi ve tadıyla masumlaştırıyorduk. Ben de kendi yaşıtlarım gibi her bu ürünlere bağımlılık geliştirmiştim ve böyle bir şey başıma geleceğini hiç beklemiyordum. Çok sağlıklı beslenip her gün spor yaparım. 'Benim başıma gelmez' diyordum. Henüz çok genç olduğum için bu yaşta bir şey olmaz diyordum. Fakat, akciğerimde oluşan hava baloncuklarının kalbimin atmasını zorlaştırması üzerine yaşadığım ameliyat, fikrimi ve bakış açımı değiştirdi." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading