Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın ne çıktı

Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın ne çıktı

Elazığ'da hayatını sürdüren bir vatandaş, bahçesine elma fidanı dikti fakat hasat zamanı meyvelerin şekli armuta benzedi. Tadına bakınca ise aldığı tat üreticiyi hayrete düştü.

Yaşam

04.10.2024, 15:49

Elazığ merkez Kaplıkaya köyünde yaşayan bir çiftçi, birkaç yıl önce bahçesine elma fidanı diktiğini düşünerek büyük bir sabırla meyve vermesini bekledi. Bu yıl nihayet ilk hasadını alan üretici, meyvelerin görüntüsünün armuta benzediğini fark edince, fidanı alırken bir karışıklık yaşadığını sandı. Olay daha da ilginç bir hal alarak meyvenin tadına baktığında, görüntüsü armut olan bu meyve elma tadı verdi.

Kadın öğretmen, 14 yaşındaki erkek öğrencisi ile birlikte oldu! İstismarına yaptığı savunma akıllara zarar: 16 yaşında olsa... Kadın öğretmen, 14 yaşındaki erkek öğrencisi ile birlikte oldu! İstismarına... Haberi Görüntüle

FİDAN KARIŞIKLIĞI MI, DOĞAL MUCİZE Mİ?

Hasat ettiği meyvelerin görüntüsü karşısında şaşkınlık yaşayan vatandaş, olgunlaşan bir meyveyi koparıp tattığında bu kez daha büyük bir sürprizle karşılaştı. Armuta benzeyen meyve, tam anlamıyla elma tadındaydı. Şaşkınlığını gizleyemeyen çiftçi, birkaç meyveyi daha test ettikten sonra durumu teyit etti. Meyve armut gibi görünse de tadı tam anlamıyla elma gibiydi.

SGK uzmanı uyardı: Bunu yaparsanız emekliliğiniz iptal olabilir! SGK uzmanı uyardı: Bunu yaparsanız emekliliğiniz iptal olabilir! Haberi Görüntüle

"İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞIYORUM"

Bahçesinde yaşadığı bu ilginç olayı anlatan çiftçi, "Uzun zaman önce elma fidanı aldım ve bahçeme diktim. Bu yıl ilk defa meyve vermeye başladı. Fakat meyveler armuta benziyordu. İlk başta yanlış fidan aldığımı düşündüm. Ancak bir tanesini koparıp yediğimde, elma tadı aldım. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum ve çok şaşkınım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading