Emre Altuğ 'Bir anlık bir şey' dedi! Rol arkadaşı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi!

Emre Altuğ 'Bir anlık bir şey' dedi! Rol arkadaşı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi!

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Yalı Çapkını dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi. Altuğ ayrıca Çağla Şıkel ile küs olduklarına dair çıkan haberlere ise  ''Çocuklarımın annesine küsmek gibi bir lüksüm zaten yok'' dedi.

Yaşam

12.07.2024, 16:39

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan 55 yaşındaki Emre Altuğ, geçtiğimiz akşam Nuh'un Gemisi Otel'inde konser verdi. Ünlü sanatçıya eski eşi Çağla Şıkel ile küs oldukları gündeme gelmişti. 

Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu kanadı: Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık duurmu nasıl? Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu... Haberi Görüntüle

KÜSLÜK İDDİALARINI YALANLADI

Altuğ, ''Çocuklarımın annesine küsmek gibi bir lüksüm zaten yok. Barışmaktan kasıt eğer eskiye dönmekse; hayır, öyle bir durum yok.'' açıklamasında bulundu. 

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

AŞK İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Ünlü oyuncunun ise Yalı Çapkını dizisinde birlikte rol aldığı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı iddialarına ise, ''Gözde’ye de âşık değilim. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım ve bunu paylaşmakta hiçbir sakınca görmüyorum. Gözde’yle de arkadaşlığımı bozmayacağım.” dedi.

49. Patene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ise  Gözde Kansu ile el ele görüntülenmesine ise Altuğ, "Bir anlık bir şey. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım, düşmemesi için destek oldum sadece" dedi.

Emre Altuğ'ya muhabirler 'hayatınızda biri var mı?'' sorusuna ise, "Olabilir. Buna bir süredir hayır demiyorum. İzin verirseniz bunu kendi içinde yaşamak istiyorum. Eğer ortalığa çıkarsak siz de görürsünüz" açıklamasını yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading