Yandex Metrica

'Erkek kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan yeni aşkını buldu!

'Erkek kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan yeni aşkını buldu!

Türkiye'nin genç yıldızlarından olan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan 'erkek kalmadı' sözleriyle geçtiğimiz gün büyük yankı uyandırmış hayatında kimse olmadığını açıklamıştı. Ancak ünlü oyuncu Sancaktutan'ın ise  Kubilay Aka ile aşk yaşadığı öğrenildi. 

Yaşam

15.08.2024, 12:26

Son olarak Kerem Bürsin ile 'Ya Çok Seversen' dizisinde başrol oynayan 24 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. 

Kapıcılar Kralı'nın sevilen oyuncusuna son görev! Sevil Üstekin son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşları sel oldu! Kapıcılar Kralı'nın sevilen oyuncusuna son görev! Sevil Üstekin son yolculuğuna... Haberi Görüntüle

'ORTALIKTA ADAM KALMADI' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde muhabirlerle birlikte sohbet eden Sancaktutan 'Hayatınızda biri var mı?' sorusuna verdiği yanıt çok konuşulmuştu. Sancaktutan,  “Kimse yok, ortalıkta adam kalmadı” diyerek yanıt vermişti. 

Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni geişme! Ünlü televizyoncudan üzen haber geldi! Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni geişme! Ünlü televizyoncudan üzen... Haberi Görüntüle

KUBİLAY AKA İLE AŞKLARI BELGELENDİ

Ünlü oyuncunun ise o sözleri sonrasında ünlü oyuncu Kubilay Aka ile aşk yaşamay başladığı öğrenildi. Sancaktutan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken ikilinin baş başa romantik bir akşam yemeği yerken görüntülendi. 

Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti ortaya çıktı Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti... Haberi Görüntüle

AKA'DAN SEVGİLİSİNE GÖNDERME

İkili mekandan el ele çıkarken görüntülenirken Kubilay Aka arabaya binerken Hafsanur Sancaktutan'ın 'adam yok' sözlerine atıfta bulunarak, 'Hani adam yoktu' diye espiri yaptı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading