Esen Yenenler'in sır gibi sakladığı diyeti! 15 günde 7 kilo verdi! Son halini görenler tanıyamadı!

Esen Yenenler'in sır gibi sakladığı diyeti! 15 günde 7 kilo verdi! Son halini görenler tanıyamadı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ünlenene ve Berfu Yenerler ile dünyaevine giren Eser Yenenler son haliyle görenleri bir kez daha şaşırttı. Sıkı bir diyete giren Yenenlerin sosyal medyadaki paylaşımları hayranlarını şaşırtırken 15 günde 7 kilo verdiğini duyurdu.

Yaşam

18.07.2024, 12:31

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile kariyerine başlayan, Yetenek Sizsiniz Türkiye, 3 Adam, Yol Arkadaşım gibi projelerdeyer alan Yenenler diyetiyle adından söz etirmeye devam ediyor. 

16 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 16 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

SIKI DİYETİYLE GÜNDEME GELDİ

2019 yılında Berfu Yenenler ile dünyaevien giren ve 2 çocuk babası olan Eser Yenenler sık sık diyetiyle ve verdiği kilolarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

15 GÜNDE 7 KİLO VERDİ

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan Yenenler,  ani zayıflamasıyla gündeme geldi. Yenenler son paylaşımında 15 günde 7 kilo verdiğini açıkladı. 

Hızlı kilo vermesini spor ve diyte bağlayan Yenenler, eski ve yeni halini kıyasladı. Ünlü ismin hayranlrı ise sosyal medyadan destek ve tebrik mesajları yağdırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading