Yandex Metrica

Sitede Ara

Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk kare!

Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk kare!

Son dönemlerde oynadığı dizilerle yıldızı parlayan Devrim Özkan, ocak ayında Galatasaray'ın ünü futbolcusu Devim Özkan ile yolları ayırmıştı. Çift ayrılığa daha fazla dayanamayarak aylar sonra yeniiden birlikteliklerini duyurdu. İkili ise uzun zaman sonra yeniden paylaşım yaptı.

Yaşam

02.09.2024, 12:13

Galatasaray'ın başarılı futbolcularından olan Uruguaylı Lucas Torreira ile uzun süren ilişkileri sonrasında yollarını ayırma kararı alan Devrim Özkan ocak ayında ilişkilerini bitirmişti.

Çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakmış, paylaştıkları fotoğrafları ise silmişti. 

3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

MAÇ ÖNCESİ BARIŞMIŞLARDI

26 yaşındaki ünlü oyuncu Devrim Özkan'ın Torreira'ya bir şans daha vediği öğrenilmiş, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Young Boys maçına sevgilisine destek vermiş, maç öncesi şans öpücüğünü de ihmal etmemişti. 

Ahu Tuğba'nın kızından tüyler ürperten açıklama! Annesinin son anlarını anlatı: Yanına gittiğimde... Ahu Tuğba'nın kızından tüyler ürperten açıklama! Annesinin son anlarını anlatı:... Haberi Görüntüle

AYLAR SONRA İLK PAYLAŞIM

İkilinin barışmasından sonra ise Özkan sosyal medya hesabından Torreira ile paylaşım yaptı. Torriera'nın Özkan'ı öperken İspanyolca hayatım anlamına gelen 'Mi Vida' notuyla paylaşımda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading