Yandex Metrica

Eski aşkına bir şans daha verdi! Dervim Özkan ile Lucas Torreira yeniden barıştı!

Eski aşkına bir şans daha verdi! Dervim Özkan ile Lucas Torreira yeniden barıştı!

Türkiye'nin genç yeteneklerinden olan ünlü oyuncu Devrim Özkan 8 ay birlikte olduğu Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Lucas Torreira ile aşkını sonlandırmıştı. İkilinin aşkları yeniden alevlendiği iddia edilirken çift birbirini sosyal medya hesabından takibe aldı.

Yaşam

23.08.2024, 16:52

Ramo, Vuslat, Rüya, Rumi, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinde oynayan 25 yaşındaki ünlü oyuncu Devrim Özkan 8 ay birlikte olduğu Galatasaray'ın sevilen futbolcularından olan Lucas Torreira ile ilişkilerini geçtiğimiz ay noktalamıştı. 

Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Haberi Görüntüle

DEVRİM ÖZKAN VE TORREİRA YENİDEN Mİ BARIŞTI?

Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'nın sosyal medya hesabından birbirlerini takipten çıkarmış, çektikleri fotoğrafları ise silmişlerdi. 2. Sayfa da yer alan habere göre ünlü oyuncu Devrim Özkan ve Lucas Torreira'nın yeniden barıştığı iddia edildi.

Ferdi Tayfur'a eski eşi Necla Nazır'dan tepki yağdı! Eski sırları gün yüzüne çıkardı: Yıllar önce kaçıp... Ferdi Tayfur'a eski eşi Necla Nazır'dan tepki yağdı! Eski sırları... Haberi Görüntüle

KARŞILIKLI TAKİPLEŞMEYE BAŞLADILAR

İkilinin birbirlerini sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takibe aldıkları ve barıştıkları öne sürüldü.

Geçtiğimiz aylarda ise Devrim Özkan Lucas Torreira için,  "O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı... Ne o zaman söylenenlere takıldık ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız" demişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading