Yandex Metrica

Eski eşini aldattığı iddia edilmişti! Rüştü Onur Zorlu ve Nez sessiz sedasız ayrıldı!

Eski eşini aldattığı iddia edilmişti! Rüştü Onur Zorlu ve Nez sessiz sedasız ayrıldı!

Rüştü Onur Atilla geçtiğimiz aylarda 10 yıllık evliliğini tek celsede bitirmiş, 20 gün sonra ise şarkıcı Nez ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çiftin Haziran aynda başlayan ilişkisi kısa sürdü ve çift ayrılık haberini duyurdu.

Yaşam

29.08.2024, 10:28

Güldür Güldür'ün sevilen oyuncularındna olan onur Rüştü Atilla 10 Hairan günü 10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı bir şekilde boşanmıştı.  Rüştü Onur Zorlu ise boşanmasından 20 gün sonra ise Nez ile tatile çıkarak yeni aşkını sevenlerine duyurmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Rüştü Onur Zorlu, 'İyi ki' notunu paylaştı.

14 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 14 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BOŞANMASINDAN SONRA YENİ İLİŞKİYE ADIM ATTI

İlişkilerine yönelik yapılan kötü yorumlar sornasında ise Rüştü Onur Zorlu, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor..." demişti. 

İstanbul göle döndü! Sağanak hayatı felç etti: Trafik yoğunluğu tırmandı İstanbul göle döndü! Sağanak hayatı felç etti: Trafik yoğunluğu tırmandı Haberi Görüntüle

ALDATITIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Nez'de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama sonrasında ise, 'beni günah keçisi yapamazsınız' diyerek, "Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim. Aksini kimse ispat edemez. Evlilikler bitebilir. Lütfen günah keçisi olarak özellikle kadınları kullanmayın. Hiç kimse kimsenin yuvasını bozamaz. Beni günah keçisi yapamazsınız" belirtmişti. 

Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Haberi Görüntüle

İLİŞKİLERİ KISA SÜRDÜ

Geçtiğimiz gün ise şarkıcı Nez sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlarken Rüştü Onur Atilla'dan ayrıldıklarını duyurarak, "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık" ifade etti.  Sonradında ise ünlü şarkıcı Nez, "Arkadaşlar bu kadar abartmaya bence gerek yok. Başlarken ne derece güzelse, ayrılıklar da o derece güzel olabilir" belirtti.

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading