Yandex Metrica

Sitede Ara

Eski eşini şarkıcı Nez ile aldattığı iddia edilmişti! Oyuncu Rüştü Onur Atilla'dan şaşırtan hamle!

Eski eşini şarkıcı Nez ile aldattığı iddia edilmişti! Oyuncu Rüştü Onur Atilla'dan şaşırtan hamle!

Güldür Güldür programının sevilen oyuncusu Onur Rüştü Atilla 10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız'dan tek celsede boşanmış ve kısa bir süre sonra şarkıcı Nez ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. İkili hakkında çıkan aldatma dedikodularından sonra çift bir kez daha sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.  

Yaşam

21.07.2024, 16:02

Show TV ekranlarının sevilen programlarından olan Güldür Güldür'de rol alan oyuncu Rüştü Atilla Onur 10 Haziran 2024 tarihinde  10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız'dan boşanmıştı. 

İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum nüfus kağıdıyla doldu! İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum... Haberi Görüntüle

BOŞANDIKTAN SONRA NEZ'E AŞKINI İLAN ETMİŞTİ

Ünlü oyuncu eşinden boşandıktan kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açmış şarkıcı Nez ile birlikte olduğu öğrenilmişti. 

Şarkızı Nez ile birlikte eski eşini aldattığı iddiaları sonrasında Onur Rüştü Atilla açıklama yaparak, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor..." demişti.

Angelina Jolie Venedik film festivalinde göz kamaştırdı! 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı! Angelina Jolie Venedik film festivalinde göz kamaştırdı! 8 dakika boyunca... Haberi Görüntüle

NEZ'DEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Şarkıcı Nez ise sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim. Aksini kimse ispat edemez. Evlilikler bitebilir. Lütfen günah keçisi olarak özellikle kadınları kullanmayın. Hiç kimse kimsenin yuvasını bozamaz. Beni günah keçisi yapamazsınız" ifade etmişti. 

Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi de... Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi... Haberi Görüntüle

İKİLİDEN YENİ TATİL POZLARI

Çift şimdi ise sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak Kınalıada'ya gittikleri öğrenildi. Çift baş başa pozlar vererek sevenleriyle o anları paylaştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading