Yandex Metrica

Eski manken Sema Şimşek 'Zina' yorumuna sinirlendi! Takipçisine tokat niteliğinde cevap verdi!

Eski manken Sema Şimşek 'Zina' yorumuna sinirlendi! Takipçisine tokat niteliğinde cevap verdi!

48 yaşındaki ünlü manken Sema Şimşek sevgilisi Erdoğan Erdal ile paylaştığı fotoğrafların altına 'zina' yorumu yapan takipçisine demediğini bırakmadı.

Yaşam

22.08.2024, 16:47

1994 yılında Best Model of Turkey yarışmasında Türkye güzeli seçilmiş eski manken Sema Şimşek, bir süre Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İnci Tataroğlu rolünü canlandırmıştı. 

Ünlü manken 2001 yılında Burak Hakkı ike nikah masasına oturmuş sonrasında Rüzgar adında bir çocuğu olmasının ardından 2012 yılında boşanmıştı. 

48 yaşındaki ünlü manken 5 yıl önce Erdoğan Erdal ile aşk yaşamaya başlamış, evlilik düşünmediğini söylerek, İlişkimizi göz önünde yaşamak istemiyoruz. Yaşandığı zaman neler olduğunu da gördük! Evlilik düşünmüyorum. Çünkü biz zaten evli gibiyiz.'' demişti. 

Pelin Akil'den boşanma iddilarına çarpıcı yanıt! Ben dolandırılmam... Pelin Akil'den boşanma iddilarına çarpıcı yanıt! Ben dolandırılmam... Haberi Görüntüle

TAKİPÇİSİNİN 'ZİNA' YORUMUNA SİNİRLENDİ

Ancak ünlü manken sosyal medy ahesabından yaptığı bir paylaşımda, bir takpiçisi, 'Şu anda iki yaşlı insan çıkıyor...bunu söylediğim için üzgünüm, yaşlısın ve uzun süredir birliktesiniz, evlenseniz daha iyi olur. Evli değilsin ama zaten evde yaşıyorsun ve aynı yatakta uyuyorsun, her gün zina yapmaktansa evlenmek daha iyidir... Evde karı-koca gibi davranıyorsunuz , Zina büyük bir günahtır Sema Hanım. Bu sınırı bildiğinize eminim' yazdı.

10 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM' DEDİ

Sema Şimşsek ise o takipçisinin yorrumuan sinirlenerek, ''Peki bu sizi neden ilgilendiriyor! Evliliği hiç düşünmüyorum.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading