Yandex Metrica

Sitede Ara

Eski Masterchef yarışmacısı hayatını kaybetti! 24 saatlik savaş ölümle bitti!

Eski Masterchef yarışmacısı hayatını kaybetti! 24 saatlik savaş ölümle bitti!

Dünya'nın en sevilen yemek programlarından olan Masterchef programının Yunanistan versiyonunda Demi Georgiou isimli 39 yaşındaki yarışmacı hayatını kaybetti. 

Yaşam

22.07.2024, 16:36

Dünya'nın bir çok yerinde izlenme rekorları kıran ve birçok ülkede kendi versiyonlarıyla yayınlanmaya başlayan Masterchef proramının Yunanistan versiyonunda bir yarışmacı hayatını kaybetti. 

Ceyda Düvenci'yi aldattığı iddia edilmişti! Bülent Şakrak'ın mutluluğu kısa sürdü! Ceyda Düvenci'yi aldattığı iddia edilmişti! Bülent Şakrak'ın mutluluğu kısa sürdü! Haberi Görüntüle

HELİKOPTERLE HASTANEYE KALDIRILDI

Eski Masterhef yarışmacısı olan 39 yaşındaki Demi Georgiou akut bakteriyel enfeksiyonu geçirmsinin ardından Paros'tan Atina'ya helikopterle hastaneye kalırıldı. 

Doktorlar 24 saat boyunca yarışmacıyı hayatta tutabilmek için uğraşırken yarışmacı Pazartesi günü hayatını kaybetti. 

Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten aldatma iddialarına şaşırtan yanıt! Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten... Haberi Görüntüle

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Paros'ta çalışırken bilincinin aniden kapandığı ve acil hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken genç yarışmacının aynı gün Atina'ya helikopterle sevk edildiği ve doktorların müdahale ettiği öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading