'Eskiden deodorant bile kullanmıyordu'! Dünyaca ünlü Hollywood yıldızına ilişkin bomba itiraf!

'Eskiden deodorant bile kullanmıyordu'! Dünyaca ünlü Hollywood yıldızına ilişkin bomba itiraf!

Angelina Jolie ile boşanmasındn sonra İnes de Roman ile yeni bir aşka yelken aşan Brad Pitt hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Hollywood yıldızının deodorant kullanmadığı ve uzun süre duş almadığı iddia edildi.

Yaşam

18.07.2024, 13:25

2005 yılından beri  birlikte olduğu ve 2014 yılında ünlü oyuncu Angelina Jolie ile evlenen Brad Pitt  2019 yılında Jolie'ye uçakta şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanmış ve uzun süre gündemi meşgul etmişlerdi.  F1 filminin çekimlerine ilişkin ilk afişler yayınlanmış 2025 yılında vizyona girecek olan film merakla bekleniyor.

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

BRAD YENİ AŞKIYLA ÇOK MUTLU

Ünlü oyununun son olarak Ines de Roman ile 2 yıldır aşk yaşadığı ve artık ilişkilerini ileri boyutlara taşımaya karar vedikleri ileri sürülmüştü. Brad'e yakın kaynaklar ise,  "Bu, Brad'in boşanmadan sonra ilk düzgün ilişkisi. De Ramon'u kız arkadaşı olarak tanıtıyor. Ines, Brad'i çok mutlu ediyor" demişti.

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

ARTIK DEODORANT KULLANIYOR

In Touch'a konuşan bir kaynak ise Brad'in kişisel hijyenine dikkat etmediğini ve sevgilisiyle bu huyundan vazgeçtiğini belirten kaynak, "Brad Pitt eskiden duş alma ve saçlarını yıkama konusunda oldukça lakayttı ve sadece sabun ve su kullanmak istiyor, deodorant veya kolonya kullanmayı reddediyordu" dedi.

Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu kanadı: Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık duurmu nasıl? Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu... Haberi Görüntüle

KİŞİSEL BAKIMINA ÖZEN GÖSTERMEYE BAŞLADI

Ines ile sevgili olduğundan beri daha sık duş aldığını belirten kaynak, ''Sık sık banyo yapmadan uzun süreler geçirirdi, ki bu onun çok büyük bir seks sembolü olduğu düşünüldüğünde oldukça şaşırtıcı bir durum. Ama Ines hayatına girdiğinden beri işler değişti. Artık kıyafetlerine daha çok dikkat ediyor, daha sık duş alıyor ve kolonyasını Ines'in seçmesine izin veriyor. Hatta diş ipi bile kullanmaya başladı. İkisi birlikte dışarı çıkmayı ve masaj ve yüz bakımı gibi şeylerle kendilerini şımartmayı seviyorlar. Brad artık nemlendiricileri ve cilt kremlerini de çok seviyor.'' ifade etti.

4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

YAKIN ARKADAŞINDAN İTİRAF

Geçtiğimiz aylarda ise Brad'in yakın ev arkadaşı Kanadalı aktör Jason Priestley, Pitt'in kirli çamaşırlarını ortay dökmüş, "Kimin duş almadan en uzun süre dayanabileceğini görmek için iddiaya girerdik. Şimdi bunu düşünüyorum ve kendi kendime, 'Dostum ne kadar iğrenç' diyorum.  Aramızdaki bu oyunu her zaman Brad kazanırdı. Artık böyle şeyler yaptığını sanmıyorum ama o zamanlar duş almadan çok uzun süre dayanabiliyordu.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading