Esra Erol'da şoke eden olay! Bebeğini internetten satışa çıkardı iddiası büyük yankı uyandırdı!

Ekranların sevilen programlarındna olan Esra Erol'da programı ilginç anlara sahne oldu. Esra Erol'a katılan Sabiha Hanım, anlattıklarıyla damga vurdu. Aslıhan Ergün isimli bir kadının bebeğini çöpe atacakken alıp büyüttüğünü sonrasıdna ise elinden aldığını açıklamsı üzerine canlı yayına bağlananlardan büyük bir iddia ortaya atıldı. Anne Aslıhan'ın ikinci bebğini internetten satışa çıakrdığı iddiası büyük yankı uyandırdı.

Yaşam

29.05.2024, 16:12

Esra Erol'un sunduğu programa katılan Sabiha Hanım adlı bir kadın, büyüttüğü çocuğunun biyolojik annei Aslıhan Ergül'ün elinden aldığını ve çocuğunu geri istediği için programa başvurduğunu belirtti. 

9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

ESRA EROL'DA ÖZ ANNE- ÜVEY ANNE KRİZİ

8 yıl önce biyolojik çocuğunu çöpe atmak isteyen Aslıhan Ergül'den alıp büyüten Sabiha Hanım ise, "Aslıhan ile arkadaşım sayesinde tanıştım. Çocuklarımı okuttum, büyüdüler. Anne sevgisine hasret olduğum için evlat büyütmek istedim. Aslıhan Ergül (biyolojik anne) evlilik dışı ilişkiden hamile kalmış. Çocuğunu kuruma verecek deyince almak istedim. O zamanlar 4.5 aylık hamileydi. Doğumunu yaptırdım. 1 yıl kimlik çıkarmadı. Doğurur doğurmaz bana verdi ve sadece 1 kere gördü. Daha sonra asla gelmedi." dedi.

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

AMELİYAT OLUYORUM DİYİP DOĞUMA GİTTİ

Aslıhan'ın ailesinden hamileliğini gizlediğini, safra kesesinde kist nedeniyle ameliyat olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Canlı yayına bağlanan biyolojik anne ise ilk 4 yıl Sabiha Hanım ile irtibatta olduklarını, bebeğin biyolojik babası İrfan Dağdelen'in de bebekten habersiz olduğunu belirtti. 

8 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

BEBEĞİNİ İNTERNETTEN SATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Sonrasında ise stüdyoda bulunan Sabiha Hanım, Aslıhan Ergül ikinci bebeğini internetten satışa çıkardığını söyelemesi üzerine ortalık karıştı. 

İddialar sonrasında ise Aslıhan Ergül canlı yyaın bağlantısını kesti. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading