Yandex Metrica

Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti ortaya çıktı

Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti ortaya çıktı

Yeşilçam'ın usta oyuncularından olan Ahu Tuğba, Amerika'da Miami'de bulunan evinde ölü bulundu. Ünlü oyuncunun hayatını kaybetmesinin ardından ölüm haberini kızı Anjelik duyururken, Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti ortaya çıktı.

Yaşam

02.09.2024, 16:14

Yeşilçam'ın sevilen sanatçılarımdan olan 80'li ve 90'lı yılların başarılı kadın sanatçılarından olan 69 yaşındaki Ahu Tuğba, Miami'deki evinde kızı Anjelik tarafından ölü bulundu.  Geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazası sonrası bir dizi ameliyat olan ve ileri seviye astım hastalığı ile mücadele eden ünlü sanatçı Miami'de tedavi görüyordu.

8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

CENAZESİ TÜRKİYE'YE GETİRİLECEK

Kızı Anjelik ise annesinin ölümünü ardından polis ekiplerini eve çağırırken usta oyuncunun cenazsesinin ise Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu Türkiye'ye getirilmesi için belediye ile irtibata geçtiklerini açıkladı.

13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle vurdu 13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle... Haberi Görüntüle

YAKIN ARKADAŞI NURİ ALÇO'DAN AÇIKLAMA

Ahu Tuğba'nın yakın arkadaşı Nuri Alço sosyal medya heasbından, "İstanbul'a getirmeye çalışıyoruz. Konsolosluklara devreye sokmaya çalışıyoruz. Daha dün konuştum kendisiyle, nefes almakta zorlanıyordu. Astımı vardı. Vefatından bir gün önce kızı Anjelik zorla doktora götürmek istemiş ama Ahu, 'Geçer' deyip, gitmemiş. Kızı sabah yatakta annesini hayatını kaybederken görmüş" dedi.

7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

11 YIL ÖNCE YAZDIĞI VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nın 2013 yılında akciğer hastalığına yakalanması sonucunda vasiyetini hazırlamış ve organlarını bağışladığını söylemitşi. Ahu Tuğba'nın ise 11 yıl önce yazdığı vasiyeti ortaya çıktı. 

Ahu Tuğba'nın vasiyeti; 

Akciğerim alınacaktı. Ameliyata girecektim. Kızıma ameliyat olacağımı söylemedim, 'Bodrum’da evde uyuyorum' dedim.

Anestezi yasak olduğu için vasiyetnamemi yazdım. Ameliyata gideceğim gün direk noteri çağırdım yanıma. Vasiyetimi yazdırdım çünkü anestezi yasak dediler bana. Organlarımı da bağışladım. Ameliyattan sonra yaşayacağım mı, öleceğim mi bilmiyordum. En büyük korkum kızımı bir daha görememekti yani. Ölümden korktuğum yoktu benim. Ben sevk edilirken kızım Bodrum’a geldi. Beni Bodrum’da zannediyordu. Bir oteldeyim dedim. Ben İzmir’den İstanbul’a giderken yolumu İzmir’den Bodrum’a çevirdim.

Hayatımda ilk kez kızıma yalan söyledim. Onun bunları hissedip gelmesi bir mucizeydi yani. Yaşıyor olmam ameliyat olmamı engelleyen kızımdı. Doktorum tarafından ameliyata gerek olmadığı söylendi.

10 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SANAT CAMİASI YASTA

Ünlü sanatçının ölüm haberi sonrası sanat camiası yasa boğulurken Hülya Koçyiğit, Pınar Altuğ gibi birçok isimde sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı. 

Emel Sayın sosyal medya hesabından, "Vefat haberini derin üzüntüyle aldığım sevgili Ahu Tuğba'ya Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

Hülya Koçyiğit'te birlikte fotoğraflarını paylaşarak, "Sadece oyunculuğu ile değil; açık sözlü, güçlü kişiliğiyle de çok sevilen Ahu Tuğba’nın vefat haberini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum." dedi.

Seda Sayan ise sosyal medya hesabından, "Başımız sağ olsun... Güle güle güzel yürekli, dobra kadın. Allah'ım rahmet eylesin." dedi.

Yalçın Dümer ise sosyal meday hesabından, "Sevgili Ahu'yu kaybettik maalesef. Dünya güzeli can dost, iyi arkadaş... Kelimelerin kifayetsiz kaldığı saatler." dedi.

Pınar Altuğ'da ünlü oyuncunun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak üzüntüsünü belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading