Yandex Metrica

Evlat acısıyla yandı! Usta oyuncu Cihat Tamer'un oğlu hayatını kaybetti!

Evlat acısıyla yandı! Usta oyuncu Cihat Tamer'un oğlu hayatını kaybetti!

Bizimkiler ve Perihan Abla dizisiyle hafızlara kazınan usta oyuncu Cihat Tamer'in kanse tedavisi gören 57 yaşındaki oğlu Attila Timur hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu yaşadığı evlat acısını sosyal medya hesabından duyurdu.

Yaşam

27.08.2024, 10:00

Mahallenin Muhtarı, Zor Adam, Bizimkiler, Perihan Abla, Vermem Seni Ellere gibi dizilerde rol alan 81 yaşındaki usta oyuncu en acı gününü yaşadı. Usta sinema ve tiyatro oyuncusu Cihat Tamer 57 yaşındaki oğlu Atilla Tamer'i kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gören oğlunun özel bir hastende tedavi gördüğü öğrenildi. 

Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys takımının 3 katı! Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys... Haberi Görüntüle

OĞLU ATİLLA TİMUR HAYATINI KAYBETTİ

Usta oyuncu oğlu için kan anonsu yapmış, durumunun ağırlaşması üzerine tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Pelin Akil'den boşanma iddilarına çarpıcı yanıt! Ben dolandırılmam... Pelin Akil'den boşanma iddilarına çarpıcı yanıt! Ben dolandırılmam... Haberi Görüntüle

ACI HABERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Cihat Timur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili oğlum Atilla Tamer'i kaybettik" dedi.

Usta oyuncu oğlu Atilla Timur'un cenazesinin Ataköy Doruk Camii'nde ikidi namazından sonra Bakırköy'de aike mezarlığına defnedeileceiği bilgisini paylaştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading