Fenomen Ala Tokel'in paylaşımları aşklarını ele verdi! Ünlü futbolcu ile baş başa tatile gittiği ortaya çıktı!

Fenomen Ala Tokel'in paylaşımları aşklarını ele verdi! Ünlü futbolcu ile baş başa tatile gittiği ortaya çıktı!

Ünlü sosyal medya fenomeni Ala Tokel, Fransa Ligue 1 ekibi Rennese'te forma giyen ve adı Fenerbahçe ile anılan Bertuğ Yıldırım ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Tokel'in 3 gündür İspanya tatilinden görüntüler paylaşırken kiminle gittiği merak konusuydu. Ünlü fenomen dün yaptığı paylaşımıyla tatile Bertuğ Yıldırım ile gittiği anlaşıldı.

Yaşam

12.07.2024, 10:58

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen 21 yaşındaki Bertuğ Yıldırım ile aralarında 9 yaş fark olmasına rağmen aşk yaşayan Ala Tokel, İspanya tatilinden verdiği pozları sevenleriyle paylaştı. 

Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın ne çıktı Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın... Haberi Görüntüle

TATİLE KİMİNLE ÇIKTIĞI MERAK EDİLİYORDU

İspanya'nın Montelle şehrine tatile giden ünlü fenomen Ala Tokel, bir kaç gündür gittiği tatilden kendisini ve mekanları paylaşırken kiminle gittiğine dair herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

Bir annenin başarı hikayesi! Çocuğuna alamadığı Japon oyuncağı hayatını değiştirdi Bir annenin başarı hikayesi! Çocuğuna alamadığı Japon oyuncağı hayatını değiştirdi Haberi Görüntüle

 BERTUĞ YILDIRIM İLE KAÇAMAK TATİL

Ünlü sosyal medya fenomeni Tokel'in ise dün yaptığı son paylaşımında birlikte olduğu iddia edilen ünlü futbolcu Bertuğ Yıldırım'ı paylaştı. 

15 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 15 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

YÜZÜK DETAYI DİKKATLERDEN KAÇMADI

Tokel, 'İyi ki doğdun sevgilim' notuyla yaptğı paylaşımı sevenleriyle paylaşırken ikilinin elindeki 'Cartier' marka yüzük de dikkatlerden kaçmadı. 

İkili gittikleri İspanya tatilinden birbirlerini paylaşırken etiketlemeyi de ihmal etmediler. 

İlişkilerini yaptıkları paylaşımlarla kanıtlayan çift, aralarındaki yaş farkı nedeniyle geçtiğimiz günlerde tepki toplamışlardı. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading