Yandex Metrica

Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasında ipler gerildi: Beni harcadı...

Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasında ipler gerildi: Beni harcadı...

Türkiye'nin ünlü arabesk şarkıcılarından olan 78 yaşındaki Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasında gergin anlar yaşandı. Ferdi Tayfur'un kızı 'beni harcadı' diyerek babasına sitem dolu sözler sarf etti. 

Yaşam

27.08.2024, 15:23

Bana Sor, Geçen Yıl, Sevda Yelleri, İçim Yanar, Beni Düşün, Bana Da Söyle gibi şarkıları seslendiren Türliye'nin ünlü arabesk şarkıcılarından olan 78 yaşındaki Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur ile arasındaki kırgınlığı anlattı. 

Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki yağdı! Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki... Haberi Görüntüle

EVLENDİKTEN SONRA BABASIYLA SORUN YAŞAMIŞTI

Muhammet Aydın ile tanıştıktan kısa bir süre sonra nikah masasına oturan ve ikinci çocuğunu doğuran Tuğçe Tayfur, evlendikten sonra babasıyla sorunlar yaşamıştı. 

90'lık ninelerden gizli tarif: İşte 3 kafadarın uzun ömür sırrı 90'lık ninelerden gizli tarif: İşte 3 kafadarın uzun ömür sırrı Haberi Görüntüle

BABASINA SİTEM ETTİ

Ünlü şarkıcı Tuğçe Tayfur babası Ferdi Tayfur ile arasının menajeri Şirin Gözalıcı nedneiyle açıldığını iddia ederek, “O, bu olayı kullanarak babamı dâhil etti” dedi. Ferdi Tayfur'un ise menajerini desteklemesi üzerine Tuğçe Tayfur sitem ederek, “Babamın benim yanımda olmasını isterdim, beni harcamış gibi oldu. Kırgınım” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading