Yandex Metrica

Sitede Ara

Ferdi Tayfur'a eski eşi Necla Nazır'dan tepki yağdı! Eski sırları gün yüzüne çıkardı: Yıllar önce kaçıp...

Ferdi Tayfur'a eski eşi Necla Nazır'dan tepki yağdı! Eski sırları gün yüzüne çıkardı: Yıllar önce kaçıp...

Türkiye'nin önde gelen ses sanatçılarından olan Ferdi Tayfur kızı ile arasında yaşanan tartışma sonrasında araya eski eşi Necla Nazır girdi. Eski defterleri yeniden açan Necla Nazır kızı Tuğçe Tayfur'u savunarak geçmişteki sırları ortaya döktü.

Yaşam

02.09.2024, 13:06

Türkiye'nin ünlü ses sanatçılarından olan 78 yaşındaki Ferdi Tayfur, menajeri Şirin Gözalıcı ile kızı Tuğçe Tayfur arasında çıkan kavga sonrası kızına rest çekmiş, soyadını kullanmaması konusunda avukata dilekçe verdiği öğrenilmişti. 

Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk kare! Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk... Haberi Görüntüle

TUĞÇE TAYFUR BABASINA SİTEM ETTİ

Ferdi Tayfur'un kızı yaşananalara sessiz kalmayarak oyal medya hesabından "Böyle olsun sen istemez miydin bilmiyorum ama ben gerçekten böyle olmasını istemezdim! Keşke sosyal medyadan avukat aracılığıyla değil de telefon açıp isteseydin. O zaman sana 50 milyon değil komple markayı verirdik. Çok üzgünüm ve kırgınım. Çok yazacak şey var da neyse sustum artık….." demişti. 

Ferdi Tayfur kızından soyadı için 50 milyon TL istedi! Eski eş Necla Nazır ağzına geleni söyledi! Ferdi Tayfur kızından soyadı için 50 milyon TL istedi! Eski... Haberi Görüntüle

ANNESİ NECLA NAZIR DESTEK VERDİ

Ferdi Tayfur'un eski eşi ve Tuğçe Tayfur'un annesi olan Necla Nazır ise kızına destek olduğunu belirterek, ''Evladım kırmızı çizgim. O yalnız değil. Beni konuşturmayın. Sabrımın sonundayım. Evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki yeğenlerine yedirmem. Seni, evladına düşman bir baba ilan ettiler”  demişti.

Taraflar arasında yapılan açıklamalar sonrasında ise Necla Nazır yeni bir açıklamada daha bulundu. Nazır aile sorunları nedeniyle açıklama yaptığı için mahçup olduğunu belirterek, "Her şeyden önce ailevi meselelerimizle ilgili karşınızda olmaktan inanın çok mahcubum. Hepinizden özür diliyorum. Dünyada bu kadar kargaşa varken, küçük bebekler, anneler, babalar öldürülürken kendi özel yaşantımızla toplumu meşgul ettiğimizden dolayı hepinizden gerçekten çok özür diliyorum" dedi.

Kızı Tuğçe Tayfur'un kırmızı çizgisi olduğunu belirten Necla Nazır, "Beni merak etmişsiniz 'Necla hanımın bu olanlardan haberi yok mu?' diye. Tabi ki haberim var. Yıllarca sustum, kendi kabuğuma çekildim. Evladımı da böyle yetiştirdim. Her şeyden önce ben bir kadın ve bir anneyim. Benim evladımın her tarafı kurtlu olsa onu dişimle taşırım, yine taşırım. Evladım söz konusu olduğu için bu kırmızı çizgim. O yalnız değil. Onun Allah'ı var. Onun bir ailesi var. Aslanlar gibi ardında duran bir eşi var." belirtti. 

İstanbul göle döndü! Sağanak hayatı felç etti: Trafik yoğunluğu tırmandı İstanbul göle döndü! Sağanak hayatı felç etti: Trafik yoğunluğu tırmandı Haberi Görüntüle

NECLA NAZIR ESKİ DEFTERLERİ YENİDEN AÇTI

Usta oyuncu Necla Nazır, Ferdi Tayfur'un yıllar önce kaçıp gittiğini elirterek geçmişte yaşadıkları olaylara değindi. Necla Nazır, "Ferdi bey yıllar önce neden kaçıp gittiniz? Söyleyeyim. Siz bana bir kadınla birlikte olduğunuzu ve hamile olduğunu, bir erkek çocuğu doğuracağını söylediğinizde bayıldınız. Ben de kızımı alıp sizi terk ettim. Siz Japonya'ya kaçtınız. Bu yüzden kaçtınız" dedi.

Necla Nazır, sabrımın sonundyım diyerek,  "Benim evladım ne yaptı? Hanginize ne yaptı? Menajerliğini bıraktırdı diye mi? Nedenlerini de açıklayayım mı? Beni konuşturmayın. Sabrımın sonundayım... Evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki yeğenlerine yedirmem. Seni, evladına düşman bir baba ilan ettiler bunlar" ifade etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading